Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Под прикритие

Нова информация за сезон 3 на - Под прикритие / информация за филма

Pod Prikritie 2011
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Нова информация за сезон 3 на

23.11.2012  |   синефиш.бг

Остават броени дни до премиерата на трети сезон на най-очаквания сериал в България – „Под прикритие”. След два супер успешни сезона, тази неделя – 25 ноември,  ченгето под прикритие Мартин  се завръща на улицата и продължава опасната си игра.

Продуцентите разкриха, че предстоящия сезон ще бъде много мащабен и като екшън и като начин на заснемане и като взаимоотношения между героите.

Бандата ще се събира и разделя. Някои лоши ще стават добри и обратното, Джаро ще изгуби част от влиянието си, а Иво ще става все по-силен.

Сезон 3
След арестуването на Джаро и сериозното разклащане на позициите му, Мартин остава в подземния свят като ченге под прикритие. Този път враговете му са повече и по-силни. В лицето на Иво Андонов Мартин вижда новият враг. След Смъртта на любимата му Съни и смъртта на баща му, Мартин вече няма какво да губи и е готов да доведе битката си с Престъпните босове до край. Мартин започва да действа на ръба. Въпреки усилията на Попов, Петър Туджаров – Джаро е на път да се измъкне безнаказано от ръката на закона, което кара Мартин да предприеме крайни действия в борбата за справедливост. Едновременно с това, Мартин опитва да предотврати появата на нов мощен подземен бос в лицето на Иво Андонов.

Цената на успеха за Мартин се оказва висока. Но той е готов да я плати и да види виновникът за смъртта на Съни – Джаро, наказан.

Мартин

Мартин предприема крайни действия, за да попречи на Иво Андонов да изгради империя и да се превърне в новия Джаро.
Мартин вече е разбрал, че само със законни средства борбата срещу престъпниците е обречена.

Джаро

Съмнението, че в обкръжението му има полицай под прикритие кара Джаро, Вече да не вярва на никой. Той решава, че за да се измъкне от сложната ситуация, в която е попаднал, трябва да играе сам и да използва цялата си енергия и ресурси, за да го стори.

Иво Андонов

Иво започва да действа безмилостно. Алчността и желанието му да бъде по-голям от Джаро прерастват в мания. Наркопазарът вече не
му е достатъчен. Иво решава да бъде най-големият и най-влиятелният
бос. Той се опитва да смаже всичките си врагове.

Куката

Куката приема последно предизвикателство с идеята да спечели голяма сума пари, която да му осигури независимо бъдеще. Дали последния удар на Куката няма да се окаже без изход.


 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg