Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Железният човек 3

След действието в „Отмъстителите” за Тони Старк настава съдбовно време - Железният човек 3 / информация за филма

Iron Man 3 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

След действието в „Отмъстителите” за Тони Старк настава съдбовно време

24.10.2012  |   синефиш.бг
ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3 на “Marvel Studios’ изправя безочливия, но талантлив индустриалец Тони Старк/Железният човек срещу враг, чието влияние не познава граници. Когато Старк разбира, че личният му свят е разбит от ръцете на врага му, той се впуска в мъчително търсене на отговорните. На всеки ъгъл то ще е изпитание за духа му.

Старк е принуден да оцелява както може, разчитайки на своята изобретателност и инстинкти, за да защити най-близките си. Докато се съпротивлява, той открива отговора на въпроса, който го е глождил тайно: дали човекът прави бронята или бронята прави човека?

Още преди да е отшумял грандиозният успех на „Отмъстителите“, който с приходи от над 1,5 милиарда щатски долара се превърна в третия най-касов филм на всички времена в света, Marvel Studio представя новата мегапродукция от същата вселена - ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3. В ролята на  ексцентричния милиардер, гений, плейбой и филантроп Тони Старк/Железният човек отново се превъплъщава Робърт Дауни Джуниър.

Гуинет Полтроу се завръща като любимата му Пепър Потс, която видяхме и в „Отмъстителите”. Както и в първите два филма на поредицата, Джон Фавро е в ролята на бодигарда на Старк Хепи Хоган, а Дон Чийдъл е приятелят му лейтенант полковник Джеймс Роудс.

 
 
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Жени Монева
[+] Strangera.com
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Мартин Тонев
Среден резултат: 80/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg