Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Хензел и Гретел: Ловци на вещици

Джереми Ренър и Джема Артънтън са безмилостни наемници ''Хензел и Гретел: Ловци на вещици'' - Хензел и Гретел: Ловци на вещици / информация за филма

Hansel and Gretel: Witch Hunters 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Джереми Ренър и Джема Артънтън са безмилостни наемници ''Хензел и Гретел: Ловци на вещици''

28.9.2012  |   синефиш.бг
Едва изплъзнали се от ръцете на вещицата, 15 години след тази кървава случка, порастналите Хензел (Джереми Ренър) и Гретел (Джема Артъртън) са вече отлично обучени и безстрашни професионални ловци на глави, експерти в откриването и убиването на вещици. И двамата са силни бойци, отдадени на каузата и на грижата да се закрилят взаимно.

Прключенският екшън „Хензел и Гретел: Ловци на вещици”  е динамичен, мрачен и суров прочит на познатата история за брат и сестра, изоставените в гората и случайно попаднали в бонбонената къща на зла вещица.

Наети да помогнат на жителите на малко градче, от ловци Хензел и Гретел се превръщат в плячка и ще трябва да се изправят срещу зло, много по-силно от вещиците...тяхното собствено минало.

В главните роли на брата и сестрата са номинирания за „Оскар” Джереми Ренър, познат от големи продукции като „Мисията невъзможна: Режим Фантом”,  „Отмъстителите” и „Наследството на Борн” и британката Джема Артъртън, която в последните години гледахме в „Спектър на утехата”, „Принцът на Персия: Пясъците на времето” и „Сблъсъкът на титаните”. Към актьорския екип се присъединява и друга талантлива актриса, холандката Фамке Янсен. Сред множеството телевизионни и кино продукции, в които е участвала, са „ Х-Мен: Последният сблъсък” и „Твърде лично”.

Сценарист и режисьор на филма е норвежецът Томи Виркола, а продуценти са Уил Фарел, Адам МакКей, Кевин Месик и Бо Флин.

 
 
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Велин Манов
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
30/100
 
Нова телевизия
Среден резултат: 50/100

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg