Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Забвение

Том Круз и куп знаменитости на световната премиера на ЗАБВЕНИЕ в Аржентина - Забвение / информация за филма

Oblivion 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Том Круз и куп знаменитости на световната премиера на ЗАБВЕНИЕ в Аржентина

28.3.2013  |   синефиш.бг
За световната й премиера градът посрещна Том Круз,  който изпълнява главната роля,  и красивите му екранни партньорки Олга Куриленко и Андреа Райзбъроу. Тримата актьори са част от международното турне за представянето на филма и след като зарадваха феновете в Аржентина и Бразилия, предстои да посетят още няколко бляскави събития в Европа и САЩ. Столицата на Аржентина Буенос Айрес  стана част от зрелищния свят на една от най-оригиналните филмови концепции тази година - мегапродукцията ЗАБВЕНИЕ.

По време на премиерата Том Круз сподели впечатленията си от работата върху ЗАБВЕНИЕ: „Екшън сцените много ми харесват, но съм изключително впечатлен и от актьорската игра на двете дами до мен – наблюдавах ги и съм наясно колко трудно е било за тях, но те се справиха фантастично.“ Красивата брюнетка с украински произход Олга Куриленко добави: „Да работиш с Том е истинско щастие. Той е изключителен професионалист, който винаги е до останалите актьори от екипа и е толкова всеотдаен на снимачната площадка.“

Преди голямото събитие Том и Олга посетиха аржентинската опера Colon Theatre, където кметът на града обяви актьора  за  почетен гост на Буенос Айрес. По-късно двамата се присъединиха към официалната премиера на ЗАБВЕНИЕ, където заедно с чаровната британка Андреа Райзбъроу се изправиха пред стотици камери и фотообективи. 

Актьорското трио ще видим  в продукцията по оригиналната история и режисура на новатора Джоузеф Козински в кината и IMAX от 12 април. Макар и Том Круз, и Морган Фриймън да имат богата и дългогодишна творческа кариера, режисьорът на „TRON: Заветът“ ги събира за първи път на голям екран. Джак Харпър (Том Круз) е  от малцината останали в бази над Земята монтьори на дронове - безпилотни летателни  оръжия с наземно назначение.

Героят на Морган Фрийман е един от последните укриващи се обитатели на Земята. Именно срещата им ще отключи в Джак забравени тревожни спомени и ще пробие успокояващата сигурност на ежедневието му. Подлагайки на съмнение света, в който вярва и живее, той  ще осъзнае, че Земята е спомен, за който си струва да се бори.

 
 
[+] cinefish.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
90/100
 
Cinefish.bg
[+] Strangera.com
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Мартин Тонев
Среден резултат: 85/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg