Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Игра на тронове

НВО води за пръв път в България уникалната интерактивна гейминг инсталация от битка при Черна вода в Game of Thrones - Игра на тронове / информация за филма

Game of Thrones 2011
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

НВО води за пръв път в България уникалната интерактивна гейминг инсталация от битка при Черна вода в Game of Thrones

12.6.2015  |   синефиш.бг
Този уикенд до финала на сезона в понеделник The Mall в София ще е домакин на интерактивната електронна игра в свръх-човешки ръст.

Феновете на епичната сага ще мога да участват в една от емблематичните сцени за сериала, при която всеобщият любимец на публика и критика Питър Динклидж, в ролята на Тирион Ланистър, поема защита на Кралски чертог от тогава най-омразния персонаж - Джофри.

В специалната гейминг-инсталация с размери 7 на 6 метра, гостите на The Mall ще могат да държат в ръцете си лъкове с истински размер и да станат част от една от най-култовите сцени в Game of Thrones.

Crossbow или интерактивната игра с арбалети в човешки ръст е създадена в САЩ и като част от пътуващата изложба на Game of Thrones e гостувала в големи столици в Северна и Южна Америка и в Европа. В България гейминг инсталацията пристига от Румъния, където участва в наскоро приключилото поредно издание на годишното фенско събитие East European Comic Con.

Битката при Черна вода във Втори сезон превърна „епизод 9“ в запазена марка за „предизвестено зрелище“ (припомняме, сезон 2 еп. 9 "Черна вода", сезон 3 еп. 9 "Дъждовете на Кастамир"/ "Червената сватба", сезон 4 еп. 9 "Битката за Вала", и в настоящия сезон еп. 9 "Танцът на дракони").
Гейминг инсталацията ще е в The Mall в събота, неделя и понеделник (от 13- ти до 15-ти юни).

В понеделник вечерта на Лятната сцена в Борисовата градина HBO ще закрие V-ти сезон с безплатна публична прожекция на огромен екран.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg