Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Колите 2

Героите - Колите 2 / информация за филма

Cars 2 2011
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Героите

16.6.2011  |   синефиш.бг
Светкавицата Маккуин
Светкавицата Маккуин, състезателят с № 95, е една от най-бързите коли в света и вече не е новак. Той е станал постоянен жител на Радиатор Спрингс и вече е истинска световна знаменитост, четирикратен носител на купата „Пистън“
След последната си победа Светкавицата се завръща у дома, за да се порадва за известно време на живот в бавната лента с любимата си Сали, най-добрия си приятел Матю и другите си приятели в Радиатор Спрингс. Ваканцията му след състезателния сезон неочаквано е прекратена, когато Матю нехайно подсказва на Светкавицата да участва в Световното Гран При, престижно демонстрационно рали, състоящо се от три кръга, което ще го отведе на околосветска обиколка. Свежо боядисан и с истински фарове, Светкавицата тръгва за Япония, Италия и Англия заедно с Матю, за да изживеят приключението на живота си. Но състезаването с най-бързите коли в света поставя на изпитание не само уменията му да препуска с бясна скорост, когато Светкавицата си дава сметка, че ококореният му най-добър приятел може би не е подходящ за шеф в бокса, нито за навигатор, какъвто му е нужен на непознатия международен терен.

Луиджи
Жителят на Радиатор Спрингс Луиджи е сърдечен, общителен и избухлив италиански фиат 500. Истински виртуоз на гумите и собственик на Каза дела Гуми, той и съдружникът му Гидо се присъединяват към Светкавицата и Матю като членове на екипа на Светкавицата Макуин за Световното Гран При. Луиджи е фанатичен поклонник на всичко италианско и е особено очарован от състезателните коли на Ферари. Когато състезанието отвежда отбора в родния му град Порто Корса в Италия, Луиджи е на седмото небе, че може да покаже очарователното си градче и прекрасните италиански нрави на екипа си от Радиатор Спрингс. Семейството му посреща групата от Радиатор Спрингс по италиански буйно и страстно: Аморе!

Гуидо
Гуидо, малкият италиански самотоварач, е гръбнакът на Каза дела Гуми. Той е помощник и най-добър приятел на Луиджи и заедно те са най-големите фенове на Ферари в окръг Карбуратор. Гуидо знае твърде малко английски думи извън "пит стоп", но е сила, с която трябва да се съобразяват, когато сменя гуми в бокса по време на състезание. Като се присъединява към екипа на Светкавицата Макуин за Световното Гран При, Гуидо ще може да се изфука на глобална сцена със своите питстопове, характерни с турбозадвижване и педал до дупка, и може би, просто може би, ще зърне някое и друго ферари!

Филмор

Хипито Филмор, жител на Радиатор Спрингс, е кротък и миролюбив ван фолксваген, модел 1960 г. Както обича да казва приятелят му Сардж, "Бил ли си хипи, такъв си оставаш". В популярния си магазин “Органично гориво на Филмор” той забърква свое гориво, което продава с бохемски аксесоари като калобрани с хипарска шарка. Но когато научава, че в Световното Гран При ще се използва изключително алтернативното гориво Алинол, Филмор затваря магазина и се записва в екипа на Светкавицата Макуин като експерт по горивото.

Сардж

Зеленият армейски джип Сардж е ветеран патриот, който държи армейския склад в Радиатор Спрингс. Непоносимостта на Сардж към фантасмагории често води до пререкания с неговия приятел, съсед и пълна противоположност - хипито Филмор. Въпреки различията си двамата са почти неразделни, дори в пътуванията си по света. Специалист по сигурността с военни връзки по целия свят, Сардж се присъединява към Светкавицата и Матю за Световното Гран При като член на екипа на Светкавицата Макуин.

Мак
Мак е довереният на Светкавицата Макуин шофьор на дълги разстояния, който кръстосва страната от рали към рали винаги с усмивка на решетката си. След като оставя Светкавицата в Радиатор Спрингс с четвъртия му трофей от шампионата за купата „Пистън“ Мак поема с останалите от екипа на заслужена ваканция. Кой да знае, че Светкавицата ще се включи в околосветско рали в рамките на Световното Гран при?

Матю
В Радиатор Спрингс, който вече е станал популярна туристическа дестинация, ръждясалото старо камионче влекач Матю има редица роли, включително собственик на пътна помош “Влекач Матю", великолепен разказвач, сърцето и душата на града. Но любимата титла на Матю е "най-добър приятел на Светкавицата Маккуин". Матю цени всяка драскотина, спечелена при подвизите му със Светкавицата през годините и с нетърпение очаква още забавления с приятеля си, когато Светкавицата се завръща с последната си купа „Пистън“.
Весел, честен и лоялен до немай къде, Матю се включва в едно телевизионно шоу в защита на своя най-добър приятел като в крайна сметка Светкавицата, който всъщност искаше да направи малко ваканция, се записва за участие в международно рали - Световното Гран При. Когато Светкавицата кани Матю да тръгне с него като член на екипа му, Матю за пръв път напуска окръг Карбуратор.
Малко след пристигането им в Токио Матю научава, че светът извън Радиатор Спрингс е много по-различен и че е нужно време да се свикне с модерните нрави. Ала когато  погрешно го вземат за американски таен агент, той попада в своя собствена вълнуваща авантюра. Разкъсван между подкрепата за най-добрия си приятел в Световното Гран При и новата си роля в международния шпионаж, Матю се забърква в напрегнато преследване по улиците на Токио и Европа, заедно с екип британски шпиони и международни злодеи.

Сали
Сали, порше 911 Карера с бебешкосин цвят, е собственичка на мотел “Уютния конус” в Радиатор Спрингс и на Мотела на колела, а също така е скъпа на Светкавицата Макуин като зеницата на окото му. Копнееща за завръщането на Светкавицата от последния му сезон за купата “Пистън” Сали си представя, че двамата със Стикърс, както тя галено нарича Светкавицата, ще правят дълги излети.
Когато Светкавицата се записва за участие в Световното Гран При още във вечерта на завръщането си, Сали подкрепя своя любим състезател. Тя убеждава Светкавицата да вземе най-добрия си приятел Матю на това знаменито състезание. Макар Сали да си остава в Радиатор Спрингс, дори тя проявява интерес към европейските състезателни коли. Но само Светкавицата може да накара мотора й да мърка.

Рамон
Рамон е собственик на “Къщата на Боди Арта”, бояджийската и автотенекиджийска работилница в Радиатор Спрингс. Рамон е художник - истински магьосник с боята и метала. Имало е време, когато сам е бил единственото си платно, така че се е пребоядисвал всеки ден. Но откакто с помощта на Светкавицата Макуин Радиатор Спрингс отново е поставен на географската карта, Рамон се сдобива с клиенти - включително самата знаменита състезателна кола. Преди да тръгне за Световното Гран При, Светкавицата се отбива в сервиза на Рамон за пребоядисване и Рамон го нагласява като кукличка.

Фло
Фло е дръзка и решителна дама с най-голямото сърце в Радиатор Спрингс. Тя държи местната закусвалня, кафене и единствената бензиностанция в района, където все още поднася "най-доброто гориво в 50 щата". Фло е главната възлюбена на Рамон. Като момиче от пътуващо шоу през 50-те години Фло минава през Радиатор Спрингс и когато среща Рамон, мигом хлътва по него.

Шерифа
Шерифът е местният пазител на реда в Радиатор Спрингс. Той приема работата си много сериозно. Шерифът обича да разправя истории и понякога си дремва зад билборда на Радиатор Спрингс. Той е именно там, когато Светкавицата Макуин за пръв път влиза в града с бясна скорост. Това довежда до преследване, което не завършва добре. Но в днешно време Шерифът приветства завръщането на лудата глава Светкавицата у дома в Радиатор Спрингс с всичките си четири гуми.

Лизи

Лизи е една от скиците в Радиатор Спрингс. Тя е дребничко бабе, но още е активна бизнес дама, която с голямата си инициативност продава стикери за броня, калобрани и други сувенири от шосе 66 в магазинчето си. Тя е дръзка и свадлива. Твърде откровените й коментари стъписват и съгражданите й, и туристите, макар тя да няма представа какво толкова е казала.

Фин Макмисъл
Фин Макмисъл е изкусен британски шпионин. Макар да е очарователен и речовит, способността му за потайни и хитри маневри, интелигентността и дългогодишният опит са тези, които му позволяват да отбива неочаквани нападения от злодеи, от които се измъква с бързи и дръзки ходове. Дизайнът на Фин е елегантен и вечен, но той е също така готов за всякаква трудна ситуация с арсенал от суперефикасни приспособления и оръжия, включително предни и задни захващащи куки, ракетна установка, стратегически магнитни експлозиви и излъчвател за холографско маскиране. Врял и кипял професионалист в играта на международния шпионаж, Флин е убеден, че има заговор в Световното Гран При. В секретните му дела, свързани с околосветското рали, пътят му се пресича с този на Матю, когото той погрешно взема за американски агент под прикритие с гениална маскировка.

Холи Хайтех

Холи е красива млада британска агентка, специалист по технологиите, която прави първи стъпки като оперативен агент в Токио. Добре образована и умна, тя знае всички хватки по учебник - или по-скоро разчита на всички хватки в шпионския наръчник. Въоръжена е с най-модерно шпионско оборудване от скрити камери и замаскирани оръжия до телескопично рамо и холографски дисплей. Холи е силно мотивиран агент, но е току-що завършила академията, така че познанията й се ограничават до теоретичните уроци, без опит в реални житейски ситуации. Когато изпеченият международен шпионин Фин Макмисъл ангажира Холи с техническия й потенциал за най-новата си свръхсекретна операция, се оказва се, че тя трябва да отиде на среща с най-невероятния ухажор - Матю, забъркан в интригата с пълно неведение за събитията, но е пленен от красотата на най-новата си приятелка.

Карла Велосо
Състезателката в Световното Гран При, Карла Велосо, идва от Рио де Жанейро, Бразилия. Сладката, но бърза латина, танцува страхотно на карнавала, но прекарва голяма част от времето си и на пистата. След като поставя нов рекорд на местната писта Интерлагос, тя е привлечена от европейски отбор и бележи много добри резултати. В Световното Гран При бразилката се състезава за Le Mans Prototype. Тя е единствената жена на пистата и е готова да покаже, че Номер 8 е там, за да спечели.

Раул Сарул
Известен като „Най-добрата състезателна кола в света”, Номер 6 Раул Сарул е роден в Елзас, Франция. Бунтар, Раул се присъединява към известен френски цирк, където изучава Джимкана – грациозно, изпълнено с дрифтове шофиране, което му дава невероятна прецизност и умение да завива без проблеми и по най-сложните писти. Той е първата кола спечелила девет поредни титли. Раул е уверен, че може да използва опита си на пистата, за да набере преднина пред останалите състезатели в Световното Гран При. Силата му е в трите етапа по черна писта и феновете му ще развяват плакати с надписи „Раул е велик!”

Шу Тодороки
Шу Тодороки е прототип на Le Mans, който представя Япония в Световното Гран При под номер 7. Звездата на Шу изграява под активния вулкан на планината Асама в Япония и скоро той става шампион на писта Сузука. В неговия лъскав дизайн се откроява образът на червения, огнен дракон Ка-Риу, който Шу заема от японската легенда, заради привързаността си към малкия, но пламенен дракон. Неговият екип е наследник на велики победи – треньорът му Мазда е единствената японска кола, печелила някога състезанието в Ле Ман. Шу се надява да защити шампионската история на отбора на международната сцена на Световното Гран При.

Грем
Грем е раздрънкан, ръждясал AMC Gremlin. Години наред му се присмиват заради дизайна и дори го наричат „бракма”. Грем има чип в бронята си, който го отвежда дълбоко в международния шпионаж. Той е помощник на злия Професор Цет. Грем, заедно с партньора си Ейсър, се опитва да саботира Световното Гран При и известните коли, състезаващи се там. Когато Грем и Ейсър решават, че Матю е американски агент с тайна мисия, безмилостните бракми се впускат в околосветско преследване на Матю, за да не може той да осуети плана им.

Ейсър

Ейсър също е аутсайдер в света на колите. Олющеният зелен AMC Pacer обединява сили с другите „бракми” като помощник на злия Професор Цет, чийто пъклен план е да всее хаос в Световното Гран При. Ейсър трябва да залови американските и британски тайни агенти, които откриват информация за плана на Професор Цет. Главната цел се оказва Матю, когота са помислили за шпионин. Ейсър упорито се прави на корав тип, но е твърде нетърпелив, за разлика от партньора си Грем.

Професор Цет (също: Професор Цюндап)

Професор Цет, познат и като „Професорът” е международно издирван конструктор на оръжия с компактен германски дизайн. Той носи монокъл и е гениален, но зъл учен, който се опитва да саботира Световното Гран При. Въпреки че мотивите му не са ясни, Професор Цет е готов да направи всичко по силите си да осуети състезанието и да спре „проекта”.

Франческо Бернули
Франческо Бернули израства на известната писта Монца в Италия. Той и приятелите му се промъкват на пистата и се състезават на известния завой Pista di Alta Velocita. Незабавно става победител на аматьорската писта, а скорво след това и шампион във Формула 1. Дамите обожават колелата на Франческо, младежите се възхищават на печелившия му дух, а състезателите завиждат за скоростта му. Но най-големият фен на Франческо е самият той, както показва и състезателният му номер. Като най-известната кола в Европа, Номер 1 Франческо е фаворит за победител в Световното Гран При. Това го прави и главния конкурент на Светкавицата Маккуин.

Чичо Тополино
В малкото селце Санта Рутина близо до Порто Корса, Италия, живее Чичо Тополино, любимият чичо на Луиджи, заедно със съпругата си Мама Тополино. Чичо Тополино притежава магазина за гуми в селцето, където е научил Луиджи и Гидо на всичко, което знаят. Но Чичо Тополино дава мъдри съвети не само за гуми.

Мама Тополино
За всички, които я познават, Мама Тополино, лелята на Луиджи, е изкусен готвач с най-доброто гориво в селцето Санта Рутина близо до Порто Корса, Италия. Тя пламенно обича съпруга си Чичо Тополино, но щедро раздава любовта си и на семейство и приятели като ги гощава с известното си вкусно гориво.

Сър Майлс Енервалс (voice of Eddie Izzard)
Сър Майлс Енервалс е бивш петролен магнат, разпродал цялото си богатство и превърнал себе си в електричски автомобил. Той е посветил живота си на каузата да намери чиста и възобновима енергия на бъдещето и вярва, че може да открие гориво, което всички да могат да ползват. Енервалс е организаторът на Световното Гран При, състезание, което се провежда в три различни страни по света и в което участват най-великите състезатели на планетата. За Майлс шампионатът е и начин да покаже своето ново гориво чудо – Алинол.

Род Турботунинг
Род Турботунинг е считан за най-великия американски шпионин. Вербуван след Студената война заради ума и силата му, Турботунинг е здрава детройтска кола, майстор в маскировката. При последната му операция под прикритие, той научава важна информация за саботаж на Световното Гран При. Род организира среща с британските си колеги на партито в навечерието на Световното Гран При в Токио, Япония, за да сподели откритието си. Но лошите са по петите му и Род е принуден да прехвърли доказателствата на първия гост, който среща. Това се оказва ръждясалото американско камионче влекач Матю.

Сидли
Сидли е най-нов модел британски реактивен самолет - шпионин. 54 метра от носа до опашката и с 48 метра крила. Супер лъскавият сребрист Сидли лети из международното небе с рекордна скорост. Оборудван е с най-модерната високо-технологична шпионска екипировка, включваща прикриваща технология и защитни оръжия. Сидли е довереният партньор на Фин в борбата с престъпността по цялото земно кълбо.

Томбер
Томбер е съмнителна малка френска кола с необикновен и изключително разнебитен дизайн на три колела, който много приляга на неговото име – готов да падне всеки момент. Черноборсаджия, който се занимава с прокупко-продажба на части на парижкия бит-пазар. Съмнителният търговец е информатор на британския таен агент Макмисъл.

Рип Клемгонески
Бившата европейска колония и отскоро независима република Нова Задноброния отчаяно иска да я забележат на картата. Най-силният им коз е техният състезател Номер 10, Рип Клемгонески. След невероятните му успехи на квалификациите на категория Le Mans Prototype, класирането на Рип за Световното Гран При е като история от приказка. Въпреки че Рип отдава успехите си на късмета, всъщност неговите умения и енергия са причината за класирането на новозаднобронеца.

Джеф Горвет /гласът на Джеф Гордън/
Джеф Горвет е една от най-великите живи американски състезателни коли. Прославяйки националния флаг на страната си, тази корвета C6R е доказала способността си да успява по всички световни автомобилни трасета. Горвет се е преместил от родния си град Вайехо, Калифорния, в Индиана, за да е по-близо до света на автомобилния спорт. Способността му да ускорява на такава млада възраст кара всички, които го наблюдават на състезание,  да свалят капаци. Той е рекордьор по участие в шампионати и по брой победи, което го превръща в достоен съперник и сериозна заплаха на Световното Гран При.

Дарел Картип /гласът на Даръл Уолтрип/
Дарел Картип е легендарен многократен носител на купата „Пистън“ който е станал обичан от всички спортен коментатор. Роденият в Кентъки шевролет Монте Карло е прочут с цветистите си коментари. Той очарова феновете с хумор, харизма и крилати фрази "Бугити, Бугити, Бугити! Дайте газ, момчета!" Прекарал е години на пистата, в боксовете и в маслото и може да ви каже всичко за този спорт. Този южняшки джентълмен знае какво е нужно за победа и възнамерява да отнесе опита си на Световното Гран При.

Найджъл Пауърдрайв
Найджъл Пауърдрайв от Уолтвикълшиър, Англия е Остин Мартин DB9R, който се състезава под номер 9. Той започва пътя си от Speed Hill Climb – уникално оф-роуд състезание сред планините на Астън, където неговото семейство живее от поколения. Кариерата му на състезател е като истинско изкачване до върха, тъй като през последните години той печели почти всеки старт в категорията Grand Touring Sports Car /Гран Туризмо/, включително стартове за Нюрнбургринг и Ле Ман. Негово рафинирано британско поведение внушава респект по време на подготовката за Свтовното Гран При.

Макс Шнел
Макс Шнел започва като скромен работен седан от Щутгарт, Германия. Запален състезател аматьор, Макс тренира сам по странични пътища в гъстата Черна гора - писта, която привлича вниманието на собственик на състезателен тим. Скоро Макс е в професионалната лига с номер 4 и докато конските му сили се увеличават, той се свежда до карбоново влакно, като сваля килограми и влиза във върхова спортна форма. Спечелил е повече състезания на Моторхаймринг от всяка друга кола в историята на Световната шампионска лига. Блестящ механик по природа, той използва логиката и аналитичните си способности, за да усъвършенства шасито си и възнамерява да пристъпи към Световното Гран При със същата перфектно изчислена стратегия.

Мигел Камино
Най-прочутата испанска кола, предизвикваща уважение и симпатии, е роденият в Памплона Мигел Камино. За пръв път той привлича внимание в родината си с участието си в прословутото Надбягване с булдозери. Неговият дух, стил и скорост като тореадор на булдозерната арена е вдъхновил цяло поколение булдозерни бойци и скоро същата тази скорост и хъс кара фаровете и на фенове, и на съперници да светят от възхищение по състезателните трасета на Тежкотоварния автомобилен спорт. Под номер 5 и с ярките цветове на испанския национален флаг Мигел Камино се надява да нахлуе с висока скорост в още повече сърца по време на Световното Гран При.

Окуни
Окуни е мини кола танцьор Кабуки, която се представя с традиционно боядисано в бяло лице и изискано пъстро кимоно за изпълненията си в театър Кабуки в Токио, Япония.

Болт Нобунага
Като професионален сумо борец на арена в Токио, Япония, Болт Нобунага е бядисан в златисто миниван, който прави най-яростните си двубои, когато носи щастливото си лилаво мауаши.

Зъбчат Танака
Зъбчат Танака е боядисан в златисто миниван и професионален сумо борец от Токио, който винаги е застрашителна гледка на ринга със знаковото си синьозелено мауаши.

Джен-майстор
Майстор в изграждането на ведри каменни дзен-градини в Токийския музей, Джен-майстор носи своята вехта, плетена тръстикова шапка и продължава да използва старинно дървено гребло, за да създаде пленяващи мотиви в пясъка на градините.

Люис Хамилтън
Героят на популярния автомобилен състезател доста прилича на него самия. Люис е известният лъскав и изключитело бърз шампион на Grand Touring Sports - винаги непоколебим и победител още от младежките си години.  Като всички млади коли, Луис прекарва детството си в ходене на училище, уроци по карате, но и печелене на Британския картинг шампионат от едва 10-годишна възраст. В днешни дни популярният британец продължава да демонстрира етичност и спокойна самоувереност по време на  състезателните курсове, където необикновенните му постижения говорят сами за себе си чрез безупречното му каране и поставените рекорди в младежките и професионалните състезания. С поразителна цветова комбинация от черен и жълт металик, колата Люис ще представя Великобритания на Свтовното Гран При в „Колите 2”. Той носи също и флага на Гранада, родното място на неговото семейство, което емигрира във Великобритания през 50-те години. Ненадминатите му технически умения, вроденият усет към скоростта и готиното поведение, вдъхновено от каратето, го превръщат в изключително силен съперник.

Дейвид Хобскап
Дейвид Хобскап, озвучен от истинския британски спортен коментатор. Впечатляващ гористо зелен Ягуар Coombs Lightweight E-Type от 1963 година, героят на Хобскап, който се присъединява от Роял Лемингтън Спа, Англия, е светило в световната състезателна общност. Неговата 30 годишна спортна кариера обхваща участия по целия свят и всякакви моторни спортове. Сега Дейвид споделя безценните си познания и опит като коментатор, добре познат на зрителите с комичните си забележки, внасящи приятно разнообразие по време на телевизионното излъчване на състезанията. Бивш шампион с 20 старта в „24 часа на Льо Ман”, неговите истории са вдъхновени от личния му опит като пилот. Дейвид е всичко друго, но не и обикновен спортен коментатор и с нетърпение очаква да осведомява и забавлява зрителите на Световното Гран При.

Кралицата
Последният етап на Световното Гран При е по старинните улици на Лондон, Англия. Кралицата е развълнувана, защото е поканена от сър Майлс Евервалсда наблюдава на финала на състезанието . В кралско синьо и винаги с короната си със скъпоценни камъни, Кралицата е въплъщение на благоприличие и величественост. Но това не означава, че не би оценила една първокласна надпревара!

Принц Уилям
Английският принц Уилям е заклет състезателен фен. Той не може да повярва на късмета, че финалът на единственото по рода си Световно Гран При ще е по улиците на Лондон. Въпреки че трябва да остане безпристрастен, когато е до баба си Кралицата, той тайно се надява сънародниците му Люис Хамилтън и Найджъл Пауърдрайв да финишират първи.

Топър Дакингктън III
Топър Дакингктън III е класически английски, двуетажен автобус с ярки нюанси на червеното, който се наслаждава на ежедневния си маршрут от Killswitch до оживения пазар Petroldilly в Лондон.

Чанси Фейръс
Никой не познава по-добре забележителностите, улиците и преките пътчета в Лондон от добродушното лондонско такси Чанси.

Сержант Хайгиър
Сержант Хайгиър е член на полка назначен на служба към Бъкингамския дворец. С разпознаваемата висока шапка от меча кожа извисяваща се над аленочервената му униформа той с гордост стои на пост в своята карулка.


 
 
[+] kinopassion
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
100/100
 
kinopassion
[+] movies.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
100/100
 
Антон Терзиев
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Велин Манов
[+] Operationkino.net
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Димитър Дринов
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Жени Монева
[+] сп. Бела
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Ивайло Петков
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Нова телевизия
[+] Yantk.blogspot
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Траян Коянков
[+] списание Мода
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Траян Коянков
Среден резултат: 81/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg