Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Пропадане в мрака

Дж. Дж. Ейбрамс отново преобръща представите с ПРОПАДАНЕ В МРАКА - Пропадане в мрака / информация за филма

Star Trek Into Darkness 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Дж. Дж. Ейбрамс отново преобръща представите с ПРОПАДАНЕ В МРАКА

07.12.2012  |   синефиш.бг
Първият динамичен и мрачен трейлър на мащабната продукция разкрива непознат досега враг - злодей с мощна разрушителна сила, скрита в най-явните проявления на човешката природа.

Смъртоносната заплаха, срещу която се изправя екипажа на „Ентърпрайз” атакува слабостите на своите създатели. Ейбрамс показва човешкия облик на врага, който заплашва не само оцеляването на кораба, но и на всичко скъпо за хората в него.
През лятото на 2013-та, режисьорът новатор Дж. Дж. Ейбрамс ще поднесе на зрителите по света, екскплозивен екшън трилър, с който легендарната поредица „Стар Трек” поема в радикално нова посока. ПРОПАДАНЕ В МРАКА ще потопи публиката в епично приключение и спиращ дъха визуален спектакъл, чиято отправна точка е Земята.

Призован у дома на Земята, екипажът на „Ентърпрайз” и неговият капитан Кърк (Крис Пайн) се натъкват на ужасяваща сила в тяхната собствена организация. Целият флот е взривен, а всичко и всички, за които са се борили досега, вече са напуснали техния свят.  Със съвсем личен мотив за разплата, капитан Кърк повежда хайка до обявен за военна зона свят, в който да  залови един човек, превърнал се в оръжие за масово унищожение.

Въвлечени в епична партия шах на живот и смърт, всички от екипа на капитан Кърк ще изпитат предизвикателствата на любовта, разпадането на приятелства и жертвите, които трябва да бъдат направени за единственото семейство, което им е останало – екипажа.

ПРОПАДАНЕ В МРАКА е с участието на Крис Пайн („Стар Трек”; „Неудържим”), Закари Кинто („Стар Трек”), Зое Салдана („Стар Трек”; „Аватар”), Карл Ърбан („Стар Трек”; „Властелинът на пръстените”), Алис Ив („Мъже в черно 3”), Саймън Пег („Мисията невъзможна: Режим „Фантом”) и др.

Отделни сцени от ПРОПАДАНЕ В МРАКА са заснети с IMAX камери в изключително висока резолюция, поставяйки зрителите в центъра на експлозивното действие във филма.

 
 
[+] Strangera.com
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Мартин Тонев
[+] dnes.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Петя Славова
Среден резултат: 80/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg