Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Къде покриха Морган?

Актьорски състав - Къде покриха Морган? / информация за филма

Did You Hear About the Morgans? 2009
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Актьорски състав

22.12.2009  |   синефиш.бг

ХЮ ГРАНТ (Пол Морган) е талантлив актьор, който получава много награди и отличия за широк спектър от роли. Първоначално става известен през 1994г с участието си в комедията на Майк Нюъл „Четири сватби и едно погребение”. За него Грант получава Златен Глобус и наградата на Британската Академия. След това той получава още две номинации за Златен Глобус – едната през 1999г за романтичната комедия „Нотинг Хил”, където си партнира с Джулия Робъртс, а другата през 2002г за комедийната драма „Маркъс”. През 2006г Грант е отличен с почетната награда Сезар за цялостно творчество.
Родом от Англия, Грант завършва Оксфорд и прави своя дебютен филм „Privileged”.  През 1987г Грант печели награда за най-добра мъжка роля на филмовия фестивал във Венеция за участието си в драмата „Морис”, където играе младо момче, което се бори със своята хомосексуалност. Изпълнението му в „Морис” води до поредица от главни роли във филми като: „The Dawning”, с Антъни Хопкинс;  „Горчива луна” на Роман Полански; „Night Train to Venice”; и наградената драма „Остатъкът от деня” с Антъни Хопкинс и Ема Томпсън.
Други филми, в които участва са: „Англичанинът, за когото хълмът стана планина” на режисьора Кристофър Монгър; „Разум и чувства”, отличен с Оскар филм на Анг Лий, по романа на Джейн Остин; комедията на Крис Кълъмбъс „Девет месеца”, където си партнира с Джулиан Мур и Робин Уилямс; „Дребни мошеници” на Уди Алън и трилърът „Extreme Measures” с Джийн Хекман. Някои от по-скорошните му филми са: „Срок за влюбване” със Сандра Бълок и „Текст и музика” с Дрю Баримор и двата филма са на режисьора Марк Лорънс; „Дневникът на Бриджит Джоунс” и продължението му „Бриджит Джоунс: На ръба на разума” и двата с Рене Зелуегър; хитовата комедия „Наистина любов” и „Американски мечти”.

САРА ДЖЕСИКА ПАРКЪР (Мерил Морган) е знаменитост както в киното, така и в телевизията, а също така и в модата. Актриса още от осем годишна възраст, Паркър продължава да работи и като творец и като импресарио.
Паркър наскоро работи като продуцент и изпълнител на една от главните роли в адаптирания за големия екран, супер успешния филм „Сексът и градът”. За ролята си на Кари Брадшоу в сериала по HBO, Паркър спечелва сърцата на критиката и публиката, както и множество награди. Получава Златен Глобус за най-добра женска роля през 2000г, 2001г, 2002г и 2004г. Паркър също така е изпълнителен продуцент на сериала, който печели Златен Глобус за най-добър комедиен сериал три години под ред 2000г, 2001г и 2002г, както и наградата Еми през 2001г. В момента снима продължението за големия екран „Сексът и градът 2”.
Други филми, в които участва са: „Камъкът на раздора”, за който има номинация за Златен Глобус; „Умни хора”, където си партнира с Денис Куейд; „Фалстарт” с Матю Макконъхи; „Марсиански атаки”; „Ед Ууд” на режисьора Тим Бъртън и с участието на Джони Деп; „Клуб „Първа съпруга” с Бет Мидлър, Даян Кийтън и Голди Хоун; „Маями” с Антонио Бандерас; „Фокус-мокус”; „Меден месец във Вегас” с Никълъс Кейдж и други.
Едни от първите й роли са във филмите: „Полетът на навигатора”; „И момичетата искат да се забавляват”; „Вихърът на танца” с Кевин Бейкън и други.

САМ ЕЛИЪТ (Клей Уилър) съвсем наскоро го гледахме в ролята на Лий Скорсби във фантастичното приключение „Златният компас”. Филмът е режисиран от Крис Уейз. В него участват още Никол Кидман и Даниел Крейг.
Преди това участва в хитовия филм „Призрачен ездач” заедно с Никълъс Кейдж, в комедийната драма „Благодаря за пушенето”, на режисьора Джейсън Рейтмън и във филма „Off the Map”, заедно с Джоан Алън, чиято примиера беше на фестивала в Сънданс през 2003г.
Други филми в които участва са: „Хълк”, „Бяхме войници”, „Претендентът”, „Големият Лебовски”, „Крайпътна къща”, „Маска”,  „Tombstone”, „The Hi-Lo Country”, и др.
За телевизията Елиът получава номинация за наградите Еми и Златен Глобус за ролята си на Бил Хикок в „Buffalo Girls”. Други негови участия на малкия екран включват: „Конахър”, „Бързият и мъртвите”, „Контролна зона”, „You Know My Name”, „The Yellow Rose”,  „Once an Eagle” и „Murder in Texas.”

МЕРИ СТИЙНБЪРГЪН (Ема Уилър) получава Оскар за поддържаща женска роля във филма „Мелвин и Хауърд” през 1980г. Наскоро я гледахме в „Свободният път” с Джеф Бриджис и Джъстин Тимбърлейк, както и в романтичната комедия „Предложението” със Сандра Бълок и Раян Рейнълдс. Миналата година я гледахме в комедията „Четири коледи” с Рийз Уидърспун и Винс Вон, както и в „Доведени братя” с Уил Феръл и Джон С. Райли. През 2007г я гледахме с Джоди Фостър в трилъра „Другата в мен”, на режисьора Нийл Джордан. През 2006г се снима в „Nobel Son”, заедно с Алън Рикман и Бил Пулман. Мери участва в два сезона на номинирания за Еми сериал по CBS „Джоун”. През 2003г я видяхме в телевизионния филм по CBS „Неугасваща любов”, където партнира на съпруга си, Тед Дансън.
Други филми, в които участва са: „Елф” заедно с Уил Феръл и Джеймс Каан; „Къщата на моя живот” с Кевин Клайн, чиято премиера беше през 2001г на международния филмов фестивал в Торонто; „Аз съм Сам” с Мишел Пфайфър, Шон Пен и Дакота Фанинг; драмата „Филаделфия”, за която Том Ханкс печели Оскар за най-добра мъжка роля през 1993г; „Родителство” със Стив Мартин; „Защо тъгува Гилбърт Грейп” с Джони Деп и Леонардо ДиКаприо; „Завръщане в бъдещето 3”; „Секскомедия в лятна нощ”; „Една вълшебна коледа” и други.
Стийнбъргън е родом от Литъл Рок, Арканзас. Дъщеря е на железничар и секретарка в училище. Започва своята кариера на 19 години в Ню Йорк. В момента живее със съпруга си и четирите им деца – Кейт, Лили, Чарли и Кат.

ЕЛИЗАБЕТ МОС (Джаки) прави своя дебют едва 6-годишна и от тогава насам продължава да играе, развивайки таланта си. Работила е с най-добрите холивудски кинотворци и е изпълнила много жадувани роли, както в киното и телевизията, така и в театъра.
Съвсем наскоро, през 2009г, Мос е удостоена с номинация за Еми в категорията най-добра женска роля в драматичен сериал за изпълнението й на Пеги Олсън в сериала по AMC „Mad Men". 
За големия екран Мос наскоро завърши снимките си по филма „Get Him to the Greek”, в който ще участват още Джона Хил и Ръсел Бранд. Режисьор и сценарист на филма е Ник Столър, а продуцент – Джъд Апатоу.
През 2004г Мос е номинирана за наградата Спирит за ролята й в независимия филм „Virgin”.  Прави своя дебют като певица в комедията на режисьора-сценарист Марк Ърлбаум „Buddy Gilbert Comes Alive”. Наскоро завърши снимките по още три филма: „Day Zero” с Илайджа Ууд, „New Orleans, Mon Amour” на режисьора Майкъл Алмерейда и „Ел Камино” с Лео Фицпатрик.
Други филми с нейно участие са: „В неизвестност” с Кейт Бланшет и Томи Лий Джоунс; „Луди години”, с участието на Анджелина Джоли и Уинона Райдър и режисьор Джеймс Манголд; „A Thousand Acres” с Мишел Пфайфър;  „Imaginary Crimes” с Харви Кайтел и други.
През 2006г Мос приключва със снимките по седмия сезон на хитовия сериал по NBC „Западното крило”, където играе Зои Бартлет, дъщерята на президента (Мартин Шийн).  Внушителният й репертоар от роли на малкия екран включват комедията по HBO „Earthly Possessions”, където играе заедно със Сюзън Сарандън. Мос играе малката Ашли Джъд в минисериала по CBS „The Judds: Love Will Build a Bridge”, а с Бети Мидлър си партнира в римейка по CBS „Gypsy”, където играе малката Джипси Роуз Лий. 
Мос е родена и израства в Лос Анджелис. Учи балет от 5-годишна. Посещава редица престижни музикални училища, включително училището по американски балет в Ню Йорк.

МАЙКЪЛ КЕЛИ (Винсент) притежава дълъг списък от роли както в киното, така и в телевизията. Последно го гледахме в трилъра „Смъртоносен противник” заедно с Джейми Фокс и Джерард Бътлър. В момента снима „Adjustment Bureau” с Мат Деймън за Юнивърсъл.
Скоро може да го видим в канадската драма-комедия „Defendor” с Уди Харелсън. Световната премиера на филма ще бъде през 2010г на филмовия фестивал в Торонто.

Миналата година Кели участва в драмата на Клинт Истууд „Подмяната” заедно с Анджелина Джоли и Джон Малкович. Също през 2008г участва в минисериала по HBO „Поколение на убийци”. Други филми, в които участва са: „Непобедим" с Марк Уолбърг; „Зората на мъртвите” на режисьора Зак Снайдер; „Нежност” с Ръсел Кроу; „Стесняването” на режисьора Франсоа Вел; „Любов с речник”, написан и режисиран от Зои Касавитис и номиниран за наградата на журито на филмовия фестивал в Сънданс през 2007г; „Неуязвимият” с участието на Брус Уилис и режисьор М.Найт Шиамалан; „Човек на луната” и „River Red” и двата на Милош Форман.
За телевизията Кели наскоро игра Джон Мосли в сериала „Експериментът”. Той участва в много известни сериали като гост звезда, някои от които са: „Закон и ред”, „От местопрестъплението: Маями”, „Щитът”, „Съдията Ейми”, „The Jury” и “Third Watch.” 


 
 
[+] Cinefish.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
40/100
 
Cinefish.bg
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
40/100
 
Велин Манов
[+] PC Mania
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
40/100
 
Велчо Стефанов
[+] Vodafone Live!
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Даниел Симеонов
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Жени Монева
[+] сп. Бела
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Ивайло Петков
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
40/100
 
Нова телевизия
[+] dnes.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Петя Славова
[+] списание Мода
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Траян Коянков
Среден резултат: 51/100

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg