Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Последен изход 4

Актьорски състав - Последен изход 4 / информация за филма

The Final Destination 2009
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Актьорски състав

28.8.2009  |   синефиш.бг

БОБИ КАМПО (Ник) наскоро партнира на Мили и Беки Роси в комедията „Legally Blondes” на режисьора Савидж Стийв Холанд. Третата част на поредицата „Професия блондинка” се фокусира върху братовчедите Ани и Изи, които се местят от Англия в Калифорния.

Преди това, Кампо участва в комедията „99” на режисьора Пит Гузо. Филмът разказва за колежанин, хванал се на бас, че до края на четири-годишното си следване ще преспи със сто жени.

За телевизията Кампо е гост в драмата по FOX „Мисловен”, в сериала „Колежани” и в „Саут Бийч”. Участва и в „Кръвожадни прилепи”, разказ за агресивни прилепи – вампири, които са мутирали и започват да избиват хората в Луизиана.
В момента Кампо живее в Лос Анджелис.

ШАНТЕЛ ВАНСАНТЕН (Лори) заедно с Миша Бартън получават похвали за участието им в драмата на Ролан Джофе „You and I”. Филмът е адаптиран по известен руски роман. Сниман е в Москва и разказва за приятелство между самотен американски тийнейджър и местно момиче.

ВанСантен участва в драмата „In My Pocket”, спечелила награда на публиката за най-добър филм тази година на международния филмов фестивал в Палм Бийч. Наскоро завърши работа по трилъра „Something Wicked”, където й партнира Британи Мърфи. Филмът предстои да излезе по кината следващата година.

В телевизията ВанСантен участва в сериала „Трий Хил. Участва като гост в епизод от сериала „От местопрестъплението: Ню Йорк”. Появява се в „Three Wise Guys”, както и в „Sports Illustrated Swimsuit Model Search”.

МИКЕЛТИ УИЛЯМСЪН (Джордж) е известен на зрителите най-вече със затрогващото си участие в ролята на Буба в спечелилия Оскар филм „Форест Гъмп”, където партнира на Том Ханкс.

Уилямсън прави своя филмов дебют във филма на Уолтър Хил „Улици в огън”, където участва заедно с Даян Лейн, Майкъл Паре и Уилям Дефо. След това участва във филмите: „The First Power” с Лу Даймънд Филипс; „Miracle Mile” с Антъни Едуардс; „Number One with a Bullet”; „Wildcats” и „Волният Уили”. След отличното си изпълнение във „Форест Гъмп”, Уилямсън продължава да прави впечатляващи роли, като се снима във филма на Форест Уитакър „Waiting to Exhale”; партнира си с Ал Пачино в „Жега”; снима се в „Волният Уили 2”; партнира на Никълъс Кейдж във „Въздушен конвой”; „Първични цветове”; „Трима крале” с Джордж Клуни, Марк Уолбърг и Айс Кюб; „Късметът на Слевин” с Брус Уилис и Морган Фрийман; „Покушението над Ричърд Никсън” с Шон Пен; „Августовска треска” с Робин Уилямс и Терънс Хауърд. Предстои да го видим в комедията „Black Dynamite”, както и в „High School” и „Ball Don’t Lie.” В свободното си време Уилямсън обича да реставрира стари коли и да язди коне. В момента живее в Лос Анджелис със съпругата си и две от трите им дъщери.

НИК ЗАНО (Хънт) го гледахме миналата година в три филма: в комедията „Beverly Hills Chihuahua” с Пайпър Перабо и Джейми Лий Къртис; в комедията „Колеж”; както и в трилъра „Joy Ride 2: Dead Ahead”. Преди това Зано е участвал в „My Sexiest Year” и в семейната комедия „Дебелият Албърт”. Прави своя филмов дебют в номинирания за Оскар филм на Стивън Спилбърг „Хвани ме, ако можеш”. Наскоро Зано завърши работа по продукцията „Operating Instructions” на режисьора Анди Тенан.

ХАЛИ УЕБ (Джанет) прави своя филмов дебют с трилъра „Big Game”, където участва и С. Томас Хауел. Предстои да я видим с Ник Стал в трилъра „In NorthWood.”
В телевизията Уеб се снима в сериалите „Close to Home” и „Shark” с Джеймс Уудс.
През 2001г. Уеб се мести със семейството си от родния си щат Вирджиния в Сан Диего, където печели много награди, участвайки в театрални постановки.


 
 
[+] sivosten.com
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Ангел Генчев
sivosten.com
[+] Vodafone Live!
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Даниел Симеонов
[+] в-к Дума
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Емил Дичев
[+] Strangera.com
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Мартин Тонев
[+] Екран
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
40/100
 
Неда Ковачева
[+] dnes.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Петя Славова
Среден резултат: 53/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg