Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Легендата за Зоро

Синът на Зоро - Легендата за Зоро / информация за филма

The Legend of Zorro 2005
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Синът на Зоро

01.7.2008  |   синефиш.бг
За да се намери дете актьор, което да изпълнява ролята на Хоакин, синът на Зоро, се провеждат прослушвания в Лос Анжелис, Лондон, Маями, Испания, Ню Йорк и Мексико.

Режисьорът Мартин Кембъл е този, който избира 10-годишният мексиканец Адриан Алонзо, въпреки малкият му опит (само два филма) и фактът, че не говори и думичка английски. Антонио Бандерас си спомня: “Накрая изборът беше сведен до две момчета – едно американче и Адриан. Мартин ме накара да отида и да си поговоря с всеки от тях, ей така, за нормални, ежедневни неща, като футбол и училище. След като го направих, веднага ми стана ясно, че Адриан е правилният избор.”

Катрин Зита-Джоунс също е очарована от младия актьор: “Адриан е просто чудесен. Ако си го постави за цел, може да стане и следващият Марлон Брандо. Той не полага усилия да играе, той просто е роден да пресъздава роли. Да не забравяме и това, че изобщо не говори английски! Мартин трябваше да му обяснява предимно с жестове, но Адриан се справи невероятно.”

Тъй като не знае английски, Адриан Алонзо трябва да учи репликите си само фонетично, като за тази цел има специален учител.

 
 

Снимки

 


 
Cinefish.bg Cinefish.bg