Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Странният случай на Наталия Грейс

Странният случай на Наталия Грейс

The Curious Case of Natalia Grace 2023
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЪОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 


Документалният сериал ще се излъчва в 3 последователни недели от 28 януари по Investigation Discovery (ID).

WBD обяви нова глава в шокиращата семейна сага за Наталия Грейс Барнет - "Странният случай на Наталия Грейс", с телевизионна премиера на 28 януари от 22:00 часа по Investigation Discovery и стрийминг премиера в HBO Маx на 2 февруари. Следвайки събитията от финала на първата част, новата глава от историята за Наталия се гмурка във въпросите, противоречията и тайните около мистерията, но този път от гледната точка на Наталия. Документалният сериал от шест части ще покаже и емоционалната среща между Наталия и бащата Майкъл Барнет от осиновителското семейство, като двамата сядат за първи път лице в лице, за да приемат обстоятелствата, възникнали от обвиненията на двете страни. Втори сезон на "Странният случай на Наталия Грейс" ще се излъчва в 3 последователни вечери по ID от неделя, 28 януари, от 22:00.

„След премиерата на "Странният случай на Наталия Грейс“ публиката остана силно заинтригувана от тази шокираща и заплетена сага, което я превърна в един от най-гледаните нови сериали на ID по телевизионния канал и в стрийминг платформата. Тази история далеч не е приключила и е ясно, че нашите зрители имат още много въпроси, на които искат отговор. Продължението на историята е нашият отклик на това търсене и предлага гледната точка на Наталия в тази мистерия“, споделя Джейсън Сарланис, президент на Turner Networks, ID и HLN, "Телевизионно и стрийминг съдържание".

Втори сезон на "Странният случай на Наталия Грейс" предлага ексклузивен достъп до интригуващата история през погледа на Наталия Грейс Барнет и как тя се изправя директно срещу обвиненията на бившите си осиновители Майкъл и Кристин Барнет. В продължение на шест епизода сериалът проследява процеса по осиновяване и обвиненията на семейство Барнет през призмата на Наталия. Повдига завесата какво наистина се случва зад затворени врата в дома на Барнет и колко истина всъщност има в твърдението им, че Наталия не е 6-годишно украинско сираче с рядко генетично заболяване, а всъщност е възрастен човек, чиято цел е да нарани тях и децата им. Новите епизоди включват и невиждани досега кадри и доказателства, както и нови теории и показания от редица замесени в случая, включително пенсионираните агенти на ФБР, които първоначално разследват случая на Наталия, генетични експерти, които помагат да се определи истинската ѝ възраст, и Джаки Старбък - заместник-прокурора на окръг Типекану по време на съдебния процес срещу Майкъл Барнет през октомври 2022 г. В допълнение документалният сериал хвърля светлина върху следващата глава от живота на Наталия с новото ѝ осиновителско семейство, Антаун и Кристина Манс, и ексклузивни интервюта с тях.

Всички епизоди от първи сезон на "Странният случай на Наталия Грейс" с гледаната точка на семейство  Барнет са налични за стрийминг в HBO Max.


***

Осиновяването от семейство Барнет на Наталия, уж шестгодишно украинско сираче, се превръща в истински кошмар, когато научават, че тя може да не е на шест и да не е от Украйна. Семейство Барнет започват да подозират, че в дома им вероятно живее не дете, а възрастен непознат.

Шокиращият нов документален сериал на Investigation Discovery "Странният случай на Наталия Грейс" предлага ексклузивни интервюта и безпрецедентен достъп до семейната мистерия, в която е трудно да се заеме страна. Стрийминг премиерата в HBO Маx e насрочена за 2 септември, а телевизионната е на 10 септември по канала Investigation Discovery.

"Странният случай на Наталия Грейс"  предлага изключителен достъп и ексклузивен поглед към една мистерия, взета директно от заглавията в щатските вестниците: Коя е Наталия Барнет? Първоначално се предполага, че Наталия е 6-годишно украинско сираче със спондилоепифизарна дисплазия - рядко заболяване на костния растеж, което може да доведе до аномалии на скелета, както и до проблеми със слуха и зрението. През 2010 г. е осиновена от Кристин и Майкъл Барнет. Щастливата семейна динамика обаче се разваля, когато семейство Барнет предявява обвинения срещу Наталия, твърдейки, че тя е възрастен човек, който се преструва на дете с цел да навреди на семейството им. През 2013 г. Наталия е открита да живее сама, което стартира разследване, довело до ареста на Майкъл и Кристин и до буря от въпроси. Тази изумителна одисея от измами, колоритни герои, извратена семейна динамика и невероятни свидетелства ще има премиера в стрийминг платформата HBO Маx с всичките си шест части на 2 септември. Телевизионната премиера е на 10 септември по Investigation Discovery (ID), където ще се излъчват по два епизода в четири поредни недели от 22:00 часа.

"Тази година станахме свидетели на огромен успех с феноменалните ни документални филми, които превръщат ID в най-добрата дестинация за истории за истински престъпления, а "Странният случай на Наталия Грейс" е следващата ни задължителна телевизионна поредица", споделя Джейсън Сарланис, президент на Turner Networks, ID и HLN, "Телевизионно и стрийминг съдържание".

Включвайки ексклузивни интервюта с членове на осиновителското семейство на Наталия, включително бащата Майкъл Барнет и братът Джейкъб Барнет, както и с роднини, приятели, правни експерти и съседи на Наталия и семейство Барнет, "Странният случай на Наталия Грейс" предлага невиждан досега поглед към семейство Барнет, самоличността на Наталия, съдебния процес срещу Майкъл Барнет през октомври 2022 г., както и ключови прозрения за нови теории и доказателства. Разгръщайки се в няколко части документалният сериал представя несравнимо дълбоко навлизане в тази шокираща семейна сага, проследяваща целия път от раждането на Наталия в Украйна до ареста и последвалото съдебно производство около Майкъл Барнет по обвинения в небрежност. Безпрецедентната история е изпълнена с шокиращи твърдения и експлозивни разкрития. "Странният случай на Наталия Грейс" се продуцира за ID от Hot Snakes Media.

Излъчвания на епизодите по ID

10 септември
22.00     Странният случай на Наталия Грейс: Запознайте се със семейство Барнет
Семейство Барнет осиновяват шестгодишното украинско сираче Наталия. Кошмарът настава, когато научават, че тя може да не е на шест и не е украинка.
23.00     Странният случай на Наталия Грейс: Сираче или самозванка?
Майкъл Барнет разкрива, че Наталия се е опитала да ги отрови. Но несъответствията в историята на Барнет карат разследващите да се съмняват кой е истинският злодей.

17 септември

22.00     Странният случай на Наталия Грейс: Кошмар за съседите
Наталия вече се представя за възрастна, живее сама и започва да преследва новите си съседи. И още: по време на разследване се разкрива тъмната страна на Барнет.
23.00     Странният случай на Наталия Грейс: Жертва или злодей?
Семейство Барнет се развеждат и изоставят Наталия в апартамент в Индиана. След намесата на полицията, шокиращите признания на Майкъл завършват с арест.

24 септември
22.00     Странният случай на Наталия Грейс: Барнет срещу Барнет
Преди процеса Майкъл прехвърля вината върху Кристин. Той има надежда, когато съдията отхвърля всяко обсъждане на възрастта на Наталия по време на процеса.
23.00     Странният случай на Наталия Грейс: Бий или ще те бият
След години чакане процесът срещу Майкъл най-накрая започва. Мистериозен нов свидетел дава изобличаващи показания, които могат да съсипят Майкъл.

Стрийминг платформата HBO Мax и телевизионният канал Investigation Discovery (ID) са част от портфолиото канали и марки на  Warner Bros. Discovery.


Коментари (0)
|
Коментирай »


Световна премиера: 29.05.2023
Жанр: Документален
САЩ / 2023 / 0 минути
Разпространител:
HBO Max
Сайтове:
IMDB IMDB

РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
27
Гласувай:
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Странният случай на Наталия Грейс (2023)

The Curious Case of Natalia Grace
 
 

Трейлъри

 

Наблюдателите,The Watchers - Наблюдателите Благи деяния,Kinds of Kindness - Благи деяния Бийтълджус Бийтълджус,Beetlejuice 2 - Бийтълджус Бийтълджус
Нито звук: Ден първи,A Quiet Place: Day One - Нито звук: Ден първи Нито звук: Ден първи,A Quiet Place: Day One - Нито звук: Ден първи Хоризонт: Американска сага - Глава 1,Horizon: An American Saga - Chapter 1 - Хоризонт: Американска сага - Глава 1
Гарфилд: Филмът,The Garfield Movie - Гарфилд: Филмът Гарфилд: Филмът,The Garfield Movie - Гарфилд: Филмът Домът на дракона,House of the Dragon - Домът на дракона

  1. 4.
    Синдикалистката,The Sitting Duck - СиндикалисткатаСиндикалистката Когато научава за свръхсекретна сдел...
  2. 5.
    Моторджии,The Bikeriders - МоторджииМоторджии Избери между любовта и братството с ...
  3. 6.
    Гарфилд: Филмът,The Garfield Movie - Гарфилд: ФилмътГарфилд: Филмът Аз съм гласът на Гарфилд, което е до...ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg