Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Киберпрестъпност

Киберпрестъпност

Cibercrime 2024
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 

Филмът е по действителни събития. Сред темите във филма са случайните запознанства в социалните мрежи, които често се превръщат в кошмар, изнудваните момичета от педофили, както и училищния тормоз между съученици, които се снимат тайно в съблекалните след час по физическо и пускат видеата в интернет.

Със специалното участие на топ спортиста Тервел Пулев, популярния тв водещ – Ники Кънчев, лошото момче от Мърдабойз - Бобката и ослепителната изпълнителка Биляниш.

***

Дебютният игрален филм на режисьора Атанас Михайлов – „Киберпрестъпност” започва ексклузивни прожекции в избрани градове, в страната
Първата спирка от обиколката е на 30 януари, в град Бургас.

По време на специалните прожекции „Кибепрестъпност” ще бъде показаван на ученици и представен от екипа, създал филма. След всяка прожекция ще има дискусия по темите за престъпността в интернет и децата, които се засягат в продукцията. Кампанията на филма се осъществява с пряко партньорство с инициативата „Пази детето в интернет” (https://detetovinternet.bg/).

Филмът “Киберпрестъпност” е с основна тема за опасностите в интернет. Сценарист и режисьор е Атанас Михайлов. Филмът е съвместен проект на Кино академия за таланти (продуцент) и ГДБОП - дирекция „Киберпрестъпност” и е създаден по действителни събития. Сред темите във филма са случайните запознанства в социалните мрежи, които често се превръщат в кошмар, изнудваните момичета от педофили, както и училищния тормоз между съученици, които се снимат тайно в съблекалните след час по физическо и пускат видеата в интернет.

 „На всеки 37 секунди се извършва по едно интернет престъпление някъде по света“, казва режисьорът и сценарист Атанас Михайлов.

Във филма участват Александър Велев, Явор Колев, Тервел Пулев, известният телевизионен и радио водещ – Ники Кънчев и други.

Филмът има важната мисия да бъде своеобразен учебен материал, когато служители на ГДБОП разговарят с ученици в училищата и им разясняват опасностите от пребиваването в интернет.
Сред останалите актьори във филма са адвокат Доби Главинчева, Емил Костов, Радослав Колев (познат ни от „Фермата“ по BTV) Тодор Шейнов, Василена Спасова, Кристина Барганска, Самоел Ованесян. Във филма участва и Явор Колев, създател на отдел Киберпрестъпност (в момента е директор на ИТ и Киберпрестъпност в Лев Инс) – той е създател на иницативата „Пази детето в интернет”.

Оператор на филма е Емилиан Дечев, първи асистент режисьор е Калоян Патерков.
Трейлър на филма можете да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=bfNp7dBeFgw

Ексклузивните прожекции  на „Киберпрестъпност” се осъществяват  с подкрепата на Лев Инс. Ето градовете и датите, на които ще бъде показан филма:
30.01.23- Бургас
31.01.23 - Стара Загора
01.02.23- Пловдив
05.02.23- Варна
06.02.23- Плевен

Официалната предпремиера на „Киберпрестъпност” е на 09 февруари, 2024г., когато филмът тръгва на голям екран в избрани киносалони в страната. Червеният килим е на 07 февруари, в София, а премиерата на „Киберпрестъпност” е на 16 февруари, тази година. Филмът се разпространява у нас от Александра филмс.
Коментари (0)
|
Коментирай »


Премиера в България: 16.02.2024
Жанр: Криминален
България / 2024 / 81 минути
Възрастова група: B - Без ограничения в показа
Сценарист: Атанас Михайлов
Режисьор: Атанас Михайлов
В ролите: Петя Христова, Александра Димитрова, Анастасия Карелова, Анджелина Георгиева, Божидара Томова, Десислава Чилибонова, Дина Каменова, Цеца Плачкова, Доби Главинчева, Кристиана Берганска, Росица Гатева, Самоел Ованесян, Симона Йорданова, Симона Тодорова, София Райкова, Василена Спасова, Анита Романова, Мартин Глушков
Разпространител:
Александра филмс
Други заглавия:
Киберпрестъпност/Story-та,
Сайтове:
facebook.com/kiberprestapnost facebook.com/kiberprestapnost

РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
28
Гласувай:
НА ЕКРАН Cinefish.com не носи отговорност за промяна в цените и часовете на програмата на кината
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Киберпрестъпност (2024)

Cibercrime
 
 

Трейлъри

 

Момичетата си остават момичета,Girls Will Be Girls - Момичетата си остават момичета Бягството на Фин,Kannawoniwasein! - Бягството на Фин Кокоша ферма,Coco Farm - Кокоша ферма
Живот,Life - Живот Пазители на формулата,Guardians of the Formula - Пазители на формулата Animal,Animal - Animal
Дюн: Част втора,Dune: Part two - Дюн: Част втора Чонси,Imaginary - Чонси Боб Марли: One Love,Bob Marley: One Love - Боб Марли: One Love

  1. 4.
    Големи мечти,Deti Nagana - Големи мечтиГолеми мечти Чешкият отбор по хокей на лед печели...
  2. 5.
    Пиле за Линда,Linda veut du poulet - Пиле за ЛиндаПиле за Линда С наградата от Анеси за най-добър пъ...
  3. 6.
    Годзила и Конг: Нова империя,Godzilla x Kong: The New Empire - Годзила и Конг: Нова империяГодзила и Конг: Нова империя Пазители на природата и закрилници н... 
Cinefish.bg Cinefish.bg