Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Грозната истина

Актьорски състав - Грозната истина / информация за филма

The Ugly Truth 2009
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Актьорски състав

11.8.2009  |   синефиш.бг

КАТРИН ХЕЙГЪЛ (Аби, изпълнителен продуцент) бързо се превърна в един от най-големите таланти в Холивуд, както на големия така и на малкия екран. Хейгъл наскоро участва в романтичната комедия „27 сватби”, където си партнира с Джеймс Марсдън и Малин Акерман. Преди това се е снимала в хита „Позабременяла” на режисьора Джъд Апатоу, където играе редом до Пол Руд и Сет Роуган. След участието си в „Грозната истина” й предстои ново партньорство с режисьора Робърт Лукетик по филма „Five Killers”. Хейгъл е добре позната и от участието си в сериала „Анатомията на Грей”, където влиза в ролята на д-р Изабел „Изи” Стивънс. За това си участие през 2007г. тя печели награда Еми и номинация за Златен Глобус.
Други филми, в които участва: комедията „Измамникът”; филма на ужасите „Свети Валентин”; драмата „King of the Hill”; „Под обсада 2”, където си партнира със Стивън Сегал.
Първата й главна роля е за Touchstone Pictures във филма „Моят баща, героят” с участието на Жерар Депардийо.
В телевизията Хейгъл се снима в драматичния сериал „Розуел”; в „Любовта идва полека”; „Evil Never Dies”; както и в „Love’s Enduring Promise”.

ДЖЕРАРД БЪТЛЪР (Майк Чадуей) направи страхотно впечатление в Холивуд с участието си през 2007г. във филма на Зак Снайдър „300”, където влиза в образа на Леонидас. Още първия уикенд филмът чупи всички рекорди, като печели повече от 450 милиона долара по света.
Наскоро гледахме Бътлър във филма на Гай Ричи „Рокенрола”. Участва и в детския филм „Островът на Ним”, заедно с Джоди Фостър и Абигейл Бреслин. През 2007г. Бътлър се снима в романтичната драма „Послепис: Обичам те”, където си партнира с Хилъри Суонк.
2004г. му носи силно желана роля във филмовата версия на Андрю Лойд Уебър „Фантомът от операта". Той печели възторжени похвали за участието си заедно с Емили Мортимър в независимия филм „Скъпи Франки", който се излъчи на филмовия фестивал в Кан. Взема участие и в „Биоулф & Грендел”, „The Game of Their Lives”, „Фатален Срок”, „Лара Крофт: люлката на живота”, Както и в „Царството на огъня”.
1997г. отбелязва филмовия му дебют в драмата, носител на Оскар на режисьора Джон Маден, „Her Majesty, Mrs. Brown”, където си партнира с Джуди Денч. Предишните му участия включват роли в: „Fast Food”, „One More Kiss”, „Harrison’s Flowers” и в адаптацията на Чехов „The Cherry Orchard”.
Роден в Шотландия, Бътлър за пръв път играе на сцена на 12 години в мюзикъла „Оливър” в ‘Kings Theatre’ на Гласгоу. След това учи право в продължение на 7 години, което временно го отдалечава от мечтата му да играе на сцена.

Със своите забележителни изпълнения, ЕРИК УИНТЪР (Колин) бързо се превръща в един от най-търсените холивудски таланти.
Преди да се снима в „Грозната истина”, Уинтър участва в „Харолд и Кумар 2: Бягство от Гуантанамо”, продължението на „Харолд и Кумар до белия замък”.
В телевизията участва в хитовия сериал „Братя и сестри”, както и в драмата за вампири „Moonlight”. Преди това той се превръща в любимец на публиката с дебютната си роля в известния сапунен сериал „Дните на нашия живот”.
Други негови телевизионни изяви: “Viva Laughlin”, „Just Legal”, „От местопрестъплението”, „Пепър Денис”, “Wildfire” и “Love Inc.”
Уинтър завършва UCLA и живее в Лос Анджелис със съпругата си, актрисата Розалин Санчез.

ДЖОН МАЙКЪЛ ХИГИНС (Лари) е познат с различните си превъплъщения, като се започне с ролята му на Дейвид Летерман в „The Late Shift” и се стигне до изпълнението му в комедията на Кристофър Гест „Шампионите на изложбата”. Участва и в „По ваша преценка” и в „Навитакът”, с Джим Кери. Наскоро завърши работа по филма „Сервитьори 2” на режисьора Джеф Белис. През 2009г. ще видим два филма с негово участие: „Dirty Girl” с Лиза Кудроу и „Под пара” на режисьора дебютант Уил Глук.
Други филми, в които участва: „Walk Hard: The Dewey Cox Story” на сценариста и режисьора Джъд Апатоу; „Всемогъщият Еван” със Стив Карел; „Fred Claus” с Винс Вон; „Раздялата” с Винс Вон и Дженифър Анистън; „Купон с Дик и Джейн” с Джим Кери и Теа Леони; „Блейд Троица” с Уесли Снайпс; „Двестагодишен човек” с Робин Уилямс; както и в известния филм на Бари Левинсън „Да разлаем кучетата” с Робърт де Ниро и Дъстин Хофман.

НИК СИЪРСИ (Стюърт) взима постоянно участие в телевизията и в киното в продължение на 20 години. Участва в независими филми, както и в хитове на големи продуцентски компании, включително в: „The Dead Girl”, „Американско престъпление”, „Присъда за продан”, „Корабокрушенецът”, „Държавен глава”, както и в „Пържени зелени домати”. В телевизията наскоро го гледахме в „Easy Money”.
Участва като гост-звезда в серилите: „Семейство Рич”, „Западното крило”, „Адвокатите от Бостън”, „От местопрестъплението”, „От местопрестъплението: Маями”, както и в „Военоморски специален отдел”.
Снима се във филми на ужасите, някои от които са: „Deadly End”, „Горски водопади” и „Cold Storage”. Предстои да го видим в независимата драма „Blood Done Sign My Name” както и заедно с Тимоти Олифант в пилотния епизод на „Fire In The Hole”.
 
КЕВИН КОНЪЛИ (Джим) понастоящем е известен с ролята си в комедийния сериал „Антураж”. Наскоро спечели първата си номинация за Златен Глобус в категория ‘най-добър актьор в комедиен сериал’ за превъплъщението му в Ерик („Антураж").
Конъли скоро режисира черната комедия „Garden of Eden”, в която участва Лукас Хаас и Ерика Кристенсен. Продуценти на филма са Леонардо ДиКаприо, Брад Симпсън и Алън Бейн. Той режисира и два нови музикални видео клипа: „Camera Phone” за Не Йо и „Come On” на Blackcowboy, в който участва Жизел Бундшен. Конъли прави своя режисьорски дебют с късометражния филм „Whatever We Do”, в който участват Робърт Дауни Дж., Аманда Пийт и Зоуи Дешанел.
Наскоро го гледахме в комедията „Той не си пада по теб”, където си партнира с Дженифър Анистън, Дрю Баримор и Бен Афлек. Преди това се снима в два филма на Ник Касавитис: романтичната драма „Тетрадката” с Раян Гослинг и Рейчъл Макадамс; както и в драмата „Джон Кю” с Дензъл Уошингтън.  Участва също в: „Антоан Фишър”; „The Beverly Hillbillies”, „Alan & Naomi”, „Роки V” със Силвестър Сталоун.

ШЕРИЛ ХАЙНС (Джорджия) е номинирана два пъти за награда Еми за участието си в спечелилият Златен Глобус сериал „Curb Your Enthusiasm”. Хайнс наскоро участва с малка роля в „Хенри Пул е тук” на режисьора Марк Пелингтън. Предстои да я видим в комедията „Родилни мъки” с Линдзи Лоън.
2009г. бележи режисьорския дебют на Хайнс с черната комедия „Serious Moonlight” по сценарий на покойната Ейдриън Шели. Други филми, в които участва: „Сервитьорка” с Кери Ръсел; „The Grand” с Уди Харелсън, Денис Фарина и Рей Романо; „Семейна ваканция” с Робин Уилямс на режисьора Бари Соненфелд. Хайнс живее в Лос Анджелис със съпруга си Пол и дъщеря им Катрин Роуз.


 
 
[+] Cinefish.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Cinefish.bg
[+] sivosten.com
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Ангел Генчев
sivosten.com
[+] Труд
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
10/100
 
Владислав Апостолов
[+] Vodafone Live!
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Даниел Симеонов
[+] 24 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Димитър Стайков
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Жени Монева
[+] сп. Бела
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Ивайло Петков
[+] Екран
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
40/100
 
Неда Ковачева
[+] dnes.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Петя Славова
[+] списание Мода
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Траян Коянков
Среден резултат: 54/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg