Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Зохан: Стилист от запаса

За актьорите - Зохан: Стилист от запаса / информация за филма

You Don't Mess with the Zohan 2008
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

За актьорите

19.8.2008  |   синефиш.бг
АДАМ САНДЛЪР (Зохан, сценарист/ продуцент) се радва на феноменален успех в развлекателната индустрия като актьор, писател, продуцент и музикант.
Сандлър може да бъде видян последно в главната роля,  противоположна на тази на Кевин Джеймс и Джесика Бийл в комедийния хит на Юнивърсъл „Обявявам ви за законни Чък и Лари”, който с излизането си отива директно на 1-ва позиция в бокс офис класацията. Преди това той изиграва главната роля във филма „Любовта в мен” на режисьора Майк Биндер, в който си партнира с Дон Чийдъл,, както и в бокс офис хита „Щрак”,, партнирайки си с Кейт Бекинсейл  и в „Свободна игра”, с участието на Крис Рок и Бърт Рейнолдс. Също така е играл във филма на режисьора Джеймс Л. Брукс „Спенглиш”, в който си партнира с Теа Леони, , в романтичната комедия „50 първи срещи” с Дрю Баримор, „Психотерапия” с Джак Никълсън и филмът на Пол Тома Андерсън  „Гроги от любов”, за който получи номинация за Златен Глобус. Следващата роля на Сандлър ще бъде във филм на Дисни „Приказки за лека нощ”.
Роден е в Бруклин, Ню Йорк и израснал в Манчестър, Ню Хемпшир. Първият сблъсък на Сандлър с комедията е на 17 годишна възраст на представление в Бостънския комедиен клуб. Оттогава той  редовно участва в комедийни трупи из щата, докато получава дипломата си от Университета за изящни изкуства в Ню Йорк.

Сандлър прави своя дебют в Coneheads, като си партнира с Дан Акройд и Джейн Къртин..“Щастливият Гилмор” е един от най-успешните филми на 1996 г. С бюджет от само 12 милиона долара, той прави повече от 40 милиона в бокс офиса и 35 милиона долара от домашно видео. „Сватбата на певеца”, в който си партнира с Дрю Баримор, е първият хит в класациите за 1998 г., който за първата седмица събира приходи за повече от 22 милиона долара. Неговият следващ филм „Момче за всичко” прави почти 40 милиона долара още в седмицата, в която излиза. Други филми на Сандлър, донесли приходи от над 100 милиона долара са „Баща-мечта, „Мистър Дийдс”, „Психотерапия” и „50 първи срещи”..
Сандлър си сътрудничи с писателя Тим Ърлихи за сценариите на “Щастливият Гилмор”, „Малкият Ники”, „Били Мадисън”, „Баща-мечта”, „Момче за всичко”. „Били Мадисън” се превръща в култова класика за колежаните в цялата страна с нощите на Били и фестивалите на Сандлър.
Сандлър работи и като продуцент чрез своята продуцентска компания Happy Madison, „Щрак”, „Резервите”, „Дюс Бигалоу: Европейското жиголо” и „Дики Робъртс: Бившата звезда”, „Непознатата дива природа” и предстоящите филми The House Bunny и Paul Blart: Mall Cop. Той е изпълнителен продуцент на „Момчето на баба”); „Животното”; „Джо Парцала”); „Цар на маскировката”; „Горещо маце” и „Дюс Бигалоу: Мъжкото жиголо”.
През почивните дни измежду натоварения му филмов график, Сандлър прекарва време в звукозаписното студио. Някои от неговите комедийни албуми от записите на Warner Bros. са станали мулти-платинени. До днес като цяло са продадени повече от 6 милиона копия. Преди няколко години Сандлър създава AdamSandler.com. Този сайт е обновяван всяка седмица с мини-филми на Сандлър и екипа на Happy Madison в техните ежедневни дейности.

ДЖОН ТУРТУРО (Фантомът) завършва театралното училище на Йейл. За театралния си дебют в ролята на Джон Патрик Шанли “Danny and the Deep Blue Sea” печели награда Obie Award and Световна театрална награда. От този момент нататък, Туртуро е играл на сцена в „В очакване на Годо”, в главната роля на пиесата на Бертолт Брехт “The Resistible Rise of Arturo Ui” и в тази на Eduardo De Filippo’s “Souls of Naples”, за която получава номинация за Drama Desk Award
Туртуро е играл в над 60 филма, включително на Мартин Скорсезе „Цветът на парите”; „Five Corners” на Тони Бил, „Do the Right Thing” на Спайк Лий и „Jungle Fever”, ”Quiz Show” на Робърт Редфорд, „Fearless” на Питър Уиър, „Box of Moonlight” на Том ДиЧило, „La Tregua” на Франческо Роузи и  „Проходът „Милър” на Джоел и Йитън Коен, „Бъртън Финк”, „Големият Лебовски” и „О, братко, къде си?. За главната си роля в „Бъртън Финк”, печели наградата за най-добър актьор на филмовия фестивал в Кан, както и наградата David di Donatello.
За телевизионната си роля като гост в хитовия сериал „Монк” печели награда Еми. Наскоро е номиниран и за награда SAG за изпълнението си в ролята на Били Мартин   “The Bronx Is Burning” на ESPN.
Наскоро има участие във филма на Робърт Де Ниро ”Добрият пастир”, „Трансформърс” на Майкъл Бей, „What Just Happened?” на Бари Левинсън. В момента снима за Columbia Pictures’ The Taking of Pelham One Two Three в който си партнира с Дензел Уошингтън и Джон Траволта.
Джон Туртуро режисира три филма. Режисьорският му дебют, „Мак” печели Златна камера на Филмовия фестивал в Кан. Той също така режисира  Illuminata и скоро създадения Romance & Cigarettes с участието на Джеймс Гандолфини,, Сюзън Сарандън и Кейт Уинслет.

РОБ ШНАЙДЕР (Салим) започва във филмовата индустрия като комедиен актьор, понастоящем едновременно актьор, режисьор, писател и продуцент.
Шнайдер наскоро прави своя режисьорски дебют в затворническата комедия „Големият Стан”, с участието на самия него, Дейвид Карадайн), М. Емет Уолш, Скот Уилсън, Хенри Гибсън и Дженифър Морисън (“House”).  В предстоящия филм The Chosen One, продуцира заедно със своя брат Джон Шнайдер .
През пролетта на 2006 г. Шнайдер участва заедно с Дейвид Спейд и Джон Хедер в хитовата комедия „Резервите” . Продуценти са Адам Сандлър и Джак Джиарапуто от Happy Madison Productions. Шнайдер познава Сандлър от времето, когато са били борещи се за прехраната си комици, които са разказвали вицове заедно в “Живот в събота вечер”. Шнайдер е работил над 10 от филмите на компанията, включително като съавтор и участник в: „Дюс Бигалоу: Европейското жиголо”,„”Горещо маце” и „Дюс Бигалоу: Мъжкото жиголо”. Пише анимационната комедия „8 Щури нощи” и си партнира със Сандлър в Момче за всичко”, „Баща-мечта”, „Малкият Ники”, „Мистър Дийдс” ,и „50 първи срещи”, както има и малки роли в редица други филми.
Освен актьорската работа и режисьорството, Шнайдер се занимава и с благотворителната дейност. Той е основал своя благотворителна фондация: „Музикалната фондация на Роб Шнайдер”, която да насърчава и подпомага музикалното образование за ученици от средните и музикалните училища.

На 7-годишна възраст, ЕМАНЮЕЛ ЧРИКИ (Далиа) е знаела, че актьорството е нейната съдба След гимназията напуска родната Канада, за да преследва кариера във филмовото изкуство в Лос Анжелис.
Веднага с пристигането си в Л.А. си намира роля във филма на New Line Cinema „Detroit Rock City”, в „Snow Day” на Paramount/Nickelodeon и култовия „100 Girls”.  Но „On the Line”  на Miramax бележи първата й главна роля.  Продължава да жъне успехи и с участието си в трилъра на New Regency „Wrong Turn”.  Други нейни роли включват „Rick” редом до Бил Пулман както и „Сервитьори”  с Райън Рейнолдс, „The Crow: Wicked Prayer” с Едуард Фърлонг, „In The Mix” на Lionsgate, където си партнира с Ашър и Чаз Палминтиери.
През тази година Чрики може да бъде видяна в независимия филм Patriotville, в който си партнира с Джъстин Лонг  независимия филм „Tortured”, в който си партнира с Коул Хаузер. Наскоро завършва снимките за  Sony/BMG Cadillac Records , за които си партнира с Ейдриън Броуди и Джефри Райт.
Чрики има и телевизионни роли в сериала “Квартала на богатите”  и сериала по HBO “Unscripted” на Джордж Клуни и Стивън Содърбърг.  Тя е и в ролята на Слоун в сериала „Антураж” на HBO.

 
 
[+] Cinefish.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
40/100
 
Cinefish.bg
[+] в-к Сега
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Анита Димитрова
[+] Труд
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
30/100
 
Владислав Апостолов
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Жени Монева
[+] Позор
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Здравко Григоров, Ангел Хаджийски
[+] сп. Бела
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
40/100
 
Ивайло Петков
[+] Playboy
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Калина Гарелова
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
30/100
 
Нова телевизия
[+] Programata.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
40/100
 
Таня Трендафилова
[+] списание Мода
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Траян Коянков
Среден резултат: 46/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg