Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Порталът

Партиен големец е сред заподозрените в убийството на естрадна певица в новия епизод на „ПОРТАЛЪТ“ - Порталът / информация за филма

Portalat 2020
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Партиен големец е сред заподозрените в убийството на естрадна певица в новия епизод на „ПОРТАЛЪТ“

21.5.2021  |   синефиш.бг
Тази неделя (23.05) четвърта серия на „Порталът“ ще се излъчи по изключение от 22:30 ч. Търпението на зрителите ще си заслужава, тъй като мистерията в сериала се задълбочава, а интригата се заплита. Пътешественикът във времето Крум Бонев (Велислав Павлов) разкрива нови заподозрени в предстоящото убийство на естрадната звезда Жана Янева (Стефания Кочева).

Крум вече успя да сложи камери в дома на бившия съпруг на Жана - Боян (Дарин Ангелов), който буквално и преносно влетя със замах в сериала миналата седмица. Сред опасните хора в обкръжението на певицата се оказват и културният деец от партийната йерархия Сава Панайотов, както и неговата ревнива и властна секретарка (Деси Моралес). Всички те са потенциално опасни и за Крум, над когото надвисват и други неочаквани заплахи.

В ролята на Сава Панайотов със забележителна роля ще ни впечатли актьорът Свежен Младенов. Преобразен не само с корекомски костюм и седемдесетарски мустаци, но и изцяло потопен в образа, той убедително ни пренася в атмосферата на времето.

Ще продължат срещите ни и с героинята на Татяна Лолова, леля Зорка, на чийто нов телевизор ще гледаме „Всяка неделя“ и интервюто на Кеворк Кеворкян (в ролята самият Кеворк Кеворкян) с фамозната Жана Янева.

Обратно в 2019 г. Джингиби (Александър Кънев) също трябва да си измисли прикритие, за да поведе сближаването си с проф. Барахарска (Стефка Янорова) в романтична посока.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg