Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Бандитките на Оушън

Актьорският състав - Бандитките на Оушън / информация за филма

Ocean's 8 2018
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Актьорският състав

05.6.2018  |   синефиш.бг
Деби Оушън разполага с всичкото време на света в продължение на повече от пет години. И тя го оползотворява максимално. Сандра Бълок обяснява: „Тя има достатъчно време, за да състави перфектния план и когато излиза от затвора, няма търпение да го осъществи“.

Бълок обяснява, че точно като брат си Дани, „Деби е организаторът. Тя разпознава таланта и знае как да събере най-добрия екип и да мотивира всеки от екипа да си свърши работата. Това е в кръвта й, тя е крадец от семейство с подобни способности. Това е нещото, което обича да прави и именно за това я бива. За Деби тръпката е в това да откраднеш и да видиш дали ще успееш да се измъкнеш. Този път тя има намерение да открадне нещо на възможно най-публичното място, заобиколено от стотици хора и наблюдавано от много камери. Кара ви да се чудите защо иска да направи точно това, след като току-що е излязла от затвора. Като че ли иска отново да се върне там“.

    Първият човек, с когото се свързва Деби, е нейната бивша партньорка в престъпленията Лу. „Деби трябва да накара Лу да си припомни старите навици“, казва Бълок. „Тя не губи време и я запознава с плана си, и все пак успява да убеди Лу, че това, което е намислила, е достатъчно добро, за да рискува всичко, което е постигнала в живота си, докато Деби е била зад решетките“.

Кейт Бланшет, която играе Лу, казва: „Деби има нужда от сигурен човек, някой, на когото да може да разчита, а те има дълга история заедно. Лу вече е чиста... или почти чиста. Сега тя управлява един нощен клуб и се справя добре, но й липсва тръпката. Мисля, че затова тя приема предложението на Деби, защото то моментално й покачва адреналина, а точно това толкова й е липсвало“.

    Тяхната мишена е бала на „Метрополитън“, но те нямат намерение да крадат пари. Всъщност искат да откраднат диамантената огърлица Toussaint – толкова уникална, че стои заключена далеч от хорските очи в непробиваем сейф в магазина на Cartier. Ключовият момент е да убедят Cartier да я изкара от там. И единственият начин да го направят е да я поставят около шията на тазгодишната звезда на бала – самата Дафни Клугер.

    Ан Хатауей, която изпълнява ролята, дочува съвсем случайно, че Сандра Бълок ще прави нов филм в стил „Бандата на Оушън“, с изцяло женски състав. „Помислих си: Звучи ми като перфектната работа. Аз обожавам предишните филми и тогава Гари ми се обади и каза: „Искам да ти предложа ролята на една истинска дива“.
„Беше толкова забавно да се превърна в някой, който се подвизава във вселена, която ми е толкова добре позната, но все пак въобще не прилича на мен“, смее се тя. „Дафни е доста луда и обича да се превъзнася... но е много по-умна, отколкото всички я смятат“.

За да се доберат до огърлицата на Дафни, Деби и Лу трябва да намерят известна модна дизайнерка, която да манипулира звездата да избере подходящия аксесоар за своята ослепителна рокля на бала.

Хелена Бонъм Картър е в ролята на Роуз Уейл. В миналото търсена от богатия хайлайф, сега Роуз преживява трудни времена. Когато я виждаме за първи път, „Роуз е в тотална криза“, отбелязва Бонъм Картър. „Нейният бизнес е достигнал дъното и тя дължи милиони. Роуз отчаяно се нуждае от пари, а те имат нужда от моден дизайнер, така че могат да имат взаимна изгода“.

Актрисата казва, че е привлечена от сценария, защото „винаги се опитвам да правя неща, които не съм правила, а никога не съм се снимала във филм за обир. И никога не съм се снимала с осем жени в главните роли, а си беше време това да се случи. Мисля, че е донякъде истинско събитие жени да изпълняват роли, които са традиционно запазени за мъжете. А като бонус смятах, че ще бъде забавно“.
Тъй като бижутата са част от плана, екипът се нуждае от бижутер и Деби знае към кога да се обърне. Минди Кейлинг играе Амита, която според нея „живее с майка си, но е на път да се разбунтува. Тя е правила разни далавери с Деби преди, и когато тя се появява, Амита е убедена, че отново ще й предложи поредната схема... но работата се оказва много по-голяма. Мисля, че Амита няма търпение да се включи на страната на лошите. Цял живот тя е била добро момиче и е готова да покаже своята лоша страна“.

    Превръщането на диамантите в долари изисква експерт по всякакви кражби, така че Деби се озовава в предградията, за да издири друга своя бивша дружка – Тами, която привидно е заменила търговията на черния пазар с тази в супермаркета. Тя изглежда като типичната съпруга и майка... докато не погледнете в гаража й, пълен с откраднати стоки.

В нейната роля е Сара Полсън, която отбелязва: „Тами почти, но не съвсем, е излязла от играта. Тогава обаче на вратата й се появява отново нейната стара приятелка Деби Оушън и започва да я навива да се завърне, с обещанието за най-големия удар досега. За мен най-вълнуващото при Тами е това, че е майка, която има своя таен живот. И тя е много щастлива да излезе най-после от вкъщи“.
   
Лу намира последните двама членове на екипа, започвайки с „един от най-добрите хакери на източното крайбрежие“ и тяхната единствена надежда за пробив в ултра сложната система за сигурност на „Метрополитън“. Суперзвездата Риана се присъединява към екипа като ловкия компютърен гений, известен с името Девета топка.
   
Лу отвежда Деби в Куинс, за да се убеди сама в уменията на подвизаващата се по улиците мошеничка Констанс. Сръчната джебчийка, която може да свърши толкова неща, преди да сте мигнали, се играе от изгряващата звезда Акуафина, чието истинско име е Нора Лъм.
  
Акуафина отбелязва: „Те откриват Констанс в Елмхърст – квартал, в близост до мястото, където съм израснала. Тя подлъгва минувачите да залагат на карти Монте, което е традиционната измама в Ню Йорк. Тя е типичната нюйоркчанка и аз съм такава. Точно затова я почувствах толкова близка. Аз съм точно като Констанс, разбира се, без кражбите и джебчийството. Но тя ми е пределно ясна“.
 
  Актьорският състав на „Бандитките на Оушън“ включва и двама забележителни актьори, чиито герои допълват жените по различен начин.

Ричард Армитаж е в ролята на Клод Бекер, куратор в галерия, който неволно става част от играта. Всъщност „Деби и Клод са имали отношения преди години“, признава Армитаж. „И когато тя се появява в галерията му, за него това е истински шок, сякаш земята се разтваря под краката му. Деби е негова стара тръпка, с която не са се разделили добре. Но тя отново е в състояние да му спре дъха“.
Джеймс Кордън играе застрахователния агент Джон Фрейзър, който е добре запознат с името Оушън. „Той знае всичко за цялата фамилия Оушън, те са нещо като постоянен трън в задника му“, казва Кордън. „Джон е убеден, че тази безценна огърлица ще бъде мишена на събитието, на което ще присъства и Деби.

Но в крайна сметка той не е ченге и не се интересува дали ще бъде извършено престъпление. Вълнува го единствено дали компанията му ще трябва да плати парите от застраховката“.






 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg