Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция

За продукцията - Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция / информация за филма

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation 2018
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

За продукцията

02.7.2018  |   синефиш.бг
Хотел Трансилвания 3 е огромна крачка напред, за чудовищата и за аниматорите, и е най-голямото приключение досега. „Като мащаби и размах този филм е по-голям от предишните два“, казва Тартаковски. „Имаме различни нови локации. Виждаме Бермудския триъгълник, изгубения град Атлантида, както и един подводен вулкан – това са невероятни места, които са част от почивката на чудовищата. Получава се един комедиен спектакъл“.

Разбира се, не всичко е различно. „Толкова е интересно да видим най-после какво се случва извън хотела, но понеже действието се развива на кораб, който е като хотел във водата, можехме отново да прибегнем до шегите от хотела“, смее се Тартаковски.

Естествено, третият филм от поредицата продължава ударния анимационен стил, който е запазена марка за Тартаковски и е водещ в първите два филма. „Анимационният стил на Генди нарушава законите на физиката“, казва специалистът по визуални ефекти Майкъл Форд.

Всичко започва със сторибордове. Докато при другите филми се наема художник, който сам рисува сторибордовете, макар и в груб вариант, Тартаковски прави това почти изцяло сам, с художник, който дорисува скиците. „Работил съм с много режисьори, но няма друг като Генди“, казва художникът на продукцията Скот Уилис. „Той е измислил целия филм и знае какво да направи, за да се получи по този начин. Може да разгледате всяка скица от сториборда и така разбирате какво иска той. Това е защото Генди има опит в телевизията, където сторибордовете се изпращат, за да бъдат анимирани отделно и всичко следва строг план. Той прави същото с филмите си – сторибордовете се използват за образец. Всичко е много ясно и той знае какво прави“.

Тартаковски е и автор на сценария, за първи път във филм от поредицата, заедно с Майкъл МакКълърс. „Много от идеите на Генди са в основата на лентата“, казва анимационният супервайзър Алън Хоуикнс. „В предишните два филма винаги се опитвахме да натъкмим магията на Генди в сценария с много диалози. В този филм диалозите са по-малко, за сметка на различните визуални хрумвания. Има много нестандартни локации, които издигат визията на съвсем друго ниво – като подводния вулкан или множеството други препятствия, които героите трябва да преодолеят“.



 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg