Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция

Описание на героите - Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция / информация за филма

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation 2018
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Описание на героите

02.7.2018  |   синефиш.бг
ДРАКУЛА (Георги Спасов)
Животът на Дракула изглежда перфектен. Той е заобиколен от семейството си и хотелът никога не е бил толкова препълнен. Единственото, от което се нуждае, е почивка! Той няма търпение да прекара повече време с Мейвис, Денис и останалата част от семейството си в първата в света чудовищна ваканция. Но всъщност Дракула не може да предположи, че това пътуване е всъщност добре скроен капан за унищожаването на всички познати чудовища! Дали той ще успее да надуши заговора или ще се заплесне по своята нова любов в открито море?

„Дракула не иска да си разваля спокойствието“, казва Мърдока. „Той е зает да управлява хотела, бизнесът процъфтява, а и цялата му фамилия работи тук. Но все пак му липсва нещо. Всички гости идват по двойки и той започва да се чувства самотен“.

Така че когато Мейвис го изненадва със семейна почивка, Дракула тотално се преобразява. „Последното нещо, което той очаква, е да се влюби до уши“, отбелязва Тартаковски. „И като всички нас, когато се влюби, той е тотално заслепен. Той не може да осъзнае, че Ерика може да унищожи всички чудовища“.


МЕЙВИС (Елен Колева)
Винаги спокойна и оптимистично настроена, Майвис може да прави всичко. Тя се справя с лекота с всичките си отговорности – асистент мениджър на хотел Трансилвания, съпруга, майка, дъщеря. Има ли нещо, което да й липсва? Повече време за своето семейство. Пътуването по море е точно това, от което тя се нуждае! Тя няма търпение да се събере с всички от компанията на Дракула и да прекара повече време с Джони, Денис и, разбира се, със своя баща – самият Дракула.


ДЖОНИ (Илиян Марков)
Джони, който е единственият човек в компанията, винаги е в настроение, но се подготвя за чудовищния музикален фестивал, който ще се развихря всяка нощ по време на пътуването. Той не може да предположи, че съдбата на всички чудовища зависи от неговите умения на DJ от средата на 90-те.

„Джони може да не се чувства много като възрастен“, казва Тартаковски, „но прекрасно разбира всичко. Той винаги се забавлява и винаги кара останалите да са настроени оптимистично и да гледат позитивно на нещата от живота“.


ФРАНКЕНЩАЙН (Николай Урумов)
Най-добрият приятел на Дракула – Франк носи здрава глава на раменете си, поне през повечето време. Той би искал да даде добър съвет на Дракула как да се подготви за любовна среща, но самият той никога не е имал такава. Той и съпругата му Юнис са създадени един за друг – в буквален смисъл.

„Франк е любящият чичо в семейството“, отбелязва Тартаковски. „Той винаги е щастлив да помогне. Понякога той може да е гласът на здравия разум, но в каквато и лудост да се замеси Дракула, Франк винаги ще му се притече на помощ“.


УЕЙН (Здравко Димитров)
Върколакът Уейн и неговата съпруга Уанда тъкмо са се сдобили с ново котило вълчета и са потънали до шиите в топки козина. Когато двойката разбира, че на борда на кораба има детски клуб, Уейн завива от радост и двамата решават да си наваксат изминалото десетилетие в една нощ специално само за тях.

„Уейн и Уанда имат прекалено много потомци, в сравнение с преди, и съответно никак не им е лесно“, казва Мърдока. „Той се занимава по цял ден с новородените и последното, което би искал, е да се озове на кораб, където вълчетата да са постоянно около него. Но тогава Уейн чува за първи път двете най-прекрасни думи на света: детски клуб. Това променя целия му живот“.


ЮНИС (Албена Михова)
Юнис, любимата съпруга на Франк, е критична, безцеремонна и постоянно прави физиономии, но все пак обича своя съпруг. Винаги може да разберете какво мисли, а освен това винаги е страшно нагласена.


ЕРИКА (Александра Сърчаджиева)
Ерика е капитан на кораба. Тя е умна, готова за приключения, но крие тайна, която заплашва да изпрати това пътуване извън желаната посока. Тя управлява този „хотел във водата“ и няма да й мигне окото да откъсне главата на Дракула.

Ерика е очарователна и има прекрасна прическа. Но всъщност тя се казва Ерика Ван Хелсинг и е част от фамилията, която от поколения преследва Дракула, но така и не успява да го убие. Сега амбициозната дама е решила да направи това, което други от нейната фамилия не са успели в продължение на толкова много години.


ВАН ХЕЛСИНГ (Петър Калчев)
Ейбрахам Ван Хелсинг – професор, изобретател и ловец на чудовища – е вечният противник на Дракула. Унижен от Дракула преди доста време, той се заклева да си отмъсти, дори за това да са му необходими сто години. За щастие той е открил тайната на безсмъртието – парите!

Ван Хелсинг е най-прочутият ловец на чудовища за всички времена. Но в този филм е представена забавната му страна. Виждаме го като млад, когато той е изпълнен с енергия ловец на чудовища, и по-късно, когато вече не е и двете. Сега вече той е стар, но гневът не му дава мира.


ВЛАД (Васил Димитров)
Най-древният от вампирите от старата школа излиза от пещерата си и изоставя своята пелерина, за да се покаже пременен с бански костюм и омазан със слънцезащитен крем! Бащата на Дракула може да идва от древността, но е неотразим с банските гащета!

„Влад се чувства много добре“, казва Мърдока. „Чувства се прекрасно по плувки и въобще не му пука как изглежда“.


ДЕНИС (Константин Сливнишки)
Денис, 5-годишният син на Мейвис и Джони, има нов домашен любимец, който обожава – кученце с размерите на истински слон, наречено Тинкълс. Денис не може да изостави пакостливото кученце и затова тайно качва Тинкълс на кораба и го замаскира като един от пасажерите! Колко ли дълго ще успее Денис да опази тайната си?


УИНИ (Калина Асенова)
Тя е една от многобройните вълчета на Уейн и Уанда. Уини е неукротима, буйна и винаги готова за поредната пакост. Не е тайна, че тя си пада по Денис.



 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg