Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Клуб Уинкс

Героите: - Клуб Уинкс / информация за филма

Winx Club 2004
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Героите:

15.3.2015  |   синефиш.бг
Блум

Родена съм на 10 декември, моят вълшебен знак е Дракон. Израснах на Земята в Гардения, с майка ми Ванеса и баща ми Майк.

Един ден обаче открих, че истинските ми родители са Мериън и Орител, кралицата и кралят на магическата планета Домино! Имам и сестра на име Дафне, която е уловена във формата на привидение. Това се случи докато тя безстрашно ме спасяваше от ужасната магия на трите древни вещици. Имам си любимец, зайчето Кико и приятел – Скай. Те винаги ме ободряват и ме карат да мисля положително, каквото и да става. Аз съм феята на Драконовия пламък.

Оказа се, че тази магическа енергия в мен е най-голямата в цялото Магическо измерение. Не стига че злите Трикси се опитаха да ми я откраднат, а и Лорд Даркар опита да я използва, за да отвори портата към зловещо измерение. Валтор искаше да насочи силата ми срещу самата мен, а магьосниците от Черния кръг отправиха предизвикателство като част от своя план да унищожат феите на Земята. Въпреки всичките тези зли сили, винаги успявам да спася положението благодарение на Уинксите! Какво щях да правя без тях? Те са най-добрите приятели, които съм имала!


Стела

Здравейте! Родена съм на 18 август, моят приказен знак е Сирена!

Аз съм от Солария, прекрасна планета, изпълнена със светлина ! Тя винаги е светла и оживена, тъй като взема магическата си енергия направо от Слънцето. Затова съм феята на Сияещото Слънце!

Моите родители са крал Радиус и кралица Луна. Техният романс има своите добри и лоши моменти и за съжаление в момента не са в добри отношения. Но не се отказвам от тях, така че може би ще успея да ги събера отново с помощта на моето положително мислене!

Запознах се с Блум в Гардения - тя един вид ме спаси от едно огре, но благодарение на мен откри, че е една от най-мощните феи в Магическото измерение! Благодарение на Блум аз се стегнах, започнах да уча сериозно, за да стана силна фея в училището за феи "Алфеа". И да, имам приятел. Моят страхотен сладур Брандън винаги ме подкрепя!

Оттогава моите сили се увеличиха - първо бях фея в Енчантикс, после получих енергията Беливикс. Все още мразя ученето! Но както казах, работя по въпроса... обаче ако трябва да съм честна - предпочитам да пазарувам!


Флора

Здравейте! Аз съм Флора, родена съм на Линфея на 1 март, моят приказен знак е Дриада.

Преди да се вляза в Алфеа, живеех в родния си свят. Това е един изцяло природен рай, нещо като градина с размерите на планета! След това, не можех да си представя да живея без уханието на цветя и растения. Затова напълних докрай стаята в общежитието с неща, които растат! Обичам да уча и винаги давам най-доброто от себе си във всичко, което правя. Обичам да се грижа за природата и да уча хората как да се грижат за нея. Всъщност, аз съм феята на Природата.

Обожавам да пиша поезия, страст, която открих благодарение на Хелиа - моят любим, който винаги е до мен. Много хора казват, че съм срамежлива, но Хелиа винаги ме разбира. И той е роматичен по природа!

След преживяванията ми на Земята осъзнах, че земляните могат да бъдат много чувствителни и имат потенциал да направят велики неща. За съжаление, понякога забравят колко специално е да живееш на такава прекрасна планета като Земята и не се грижат за нея както трябва. Предполагам, от Уинксите зависи да им напомнят и да казват на повече хора!


Муза

Здравейте! Аз съм Муза и съм родена на 30 май. Моят приказен знак е Елф!

Идвам от Мелодия, страхотна планета, където музиката е сърцевината на магическата енергия! Любовта към музиката наследих от моите родители Хо-Бо и Ва-Нин. Майка ми беше отличен певец, а баща ми е барабанист и невероятен композитор! Благодарение на тях осъзнах моето призвание и станах феята на Музиката.

Сега прекарвам дните си в пеене по време на музикалното турне на Уинксите по Земята! След като станахме феи на Беливикс, открихме своите способности да правим музика. Решихме да създадем рок група и сега пътуваме по целия свят!

Слабостта ми? Имам слабост към Райвен, особеното момче, което кара сърцето ми да бие по-бързо!


Айша

Хей! Родена съм на 15 юни на планетата Андрос, а моят приказен знак е Химера.

Родена съм като принцеса на Андрос. Родителите ми са Тередор и Ниобе, кралят и кралицата на родната ми планета. Те наистина ме обичат, макар и понякога да се караме и не винаги да се разбираме. Сигурно това е защото те много държат на правилата за поведение, а аз съм свободен дух. Това, което допълнително усложнява нещата, е че понякога съм твърдоглава, самотна и затворена.

Положителното е, че съм решителна и винаги в движение! Обичам танците и всякакъв спорт или състезания. Най-важното е, че каквато и опасност или смъртна заплаха да ми се изпречи, мога да я посрещна безстрашно.

За да получа енергията Енчантикс, научих колко е важно да съм до приятелите си и да се идвам на помощ на всеки, които се нуждае от нея, дори да е непознат. Но когато получих енергията Беливикс, открих тъмна страна в характера си, а главата ми се изпълни с гняв и отмъстителност. За щастие, когато се осъзнах, успях да преодолея това със силата на приятелството на Уинксите!

Не само се научих да се контролирам, а и докато овладявах силата си се научих да контролирам течностите, от най-малката чаша с вода до безкрайния океан. Аз съм феята на Вълните!


Текна

Здравейте, приятели! Родена съм на планетата Зенит на 16 декември, моят приказен знак е Тритон!

Занимавам се с всичко, което има връзка с технологиите! В свободното си време обичам да изобретявам нови неща - програми, апаратура и всякакви джаджи. Да ви кажа, на моята планета 4-G телефоните, таблетите и триизмерните телевизори са изостанали с вековe! Затова моите приятели зависят от мен, за да им покажа най-модерното и якото, когато става въпрос за най-новите технологични устройства. Това е лесно за мен, понеже съм феята на Технологиите!

Както сигурно вече сте се досетили, аз съм едно много рационално момиче и винаги използвам логика, за да се справя с всичко, което животът изпречи на пътя ми. Това кара някои хора да мислят, че главата владее сърцето ми, но най-близките ми приятели знаят каква съм в действителност и че мога да бъда емоционална и щедра!

Обичам да чатя и да пращам съобщения на моя приятел Тими по лаптопа, по феическия чат и по нашите техно-магически телефони... Да, зная, че трябва да се виждам с него по-често... но ние обичаме да си обменяме технологични неща по всяко време!

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg