Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Ой! 2 къде изчезна Ной?!

ЗА ФИЛМА - Ой! 2 къде изчезна Ной?! / информация за филма

Ooops! The Adventure Continues 2015
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЗА ФИЛМА

16.10.2015  |   синефиш.бг
Питали ли сте се някога какво се е случило с неуспелите да се качат на Ноевия ковчег животни?

Настъпва краят на света.

Наближава огромен потоп – достатъчно голям, да унищожи всички същества на планетата.

За късмет на двамата тромави гнездианци - Дейв и сина му Фини - е построен гигантски ковчег, който да спаси всички животни на света. Но както се оказва, в него не се допускат гнездианци. Вмъкнали се на борда с недоброволната помощ на Хейзъл и нейната дъщеря Лиа – двойка свирепи гримпсове – те си мислят, че са в безопасност. Докато любопитните хлапета не падат от борда на Ковчега. Борейки да оцелеят сред надигащите се води и гладните хищници докато опитват да достигнат върха на една планина, по пътя те попадат на още една двойка отхвърлени като тях. Междувременно Дейв и Хейзъл трябва да оставят различията си настрана, да успеят да обърнат Ковчега в обратна посока и да спасят децата си.
Това определено няма да е едно гладко плаване.

Дейв е гнездианец – тромаво, глупаво на вид, обагрено в ярки цветове същество, чийто единствени умения са направата на удобни гнезда и изпускането на облаци неприятна миризма, когато чувства, че животът му е заплашен. Дейв непрекъснато се мести в търсене на ново обитание, на истински дом – за ужас на сина си Фини, който само иска да има приятели.

След като чуват слуха за гигантската вълна, която ще залее целия свят, Дейв отново събира багажа и отвежда Фини на животинското събиране, където ги очаква едничкото им спасение – огромен спасителен ковчег, достатъчно голям, за да побере всички животни на света, построен от един много добър човек на име Ной.
За съжаление, Дейв и Фини са отхвърлени, тъй като липсват в списъка на лъва, който отговаря за всички животни на ковчега. Но е нужно много повече, за да разубедиш един гнездианец. С малко повече креативност и с недоброволната помощ на хищните гримпси Хейзъл и дъщеря й Лиа , те все пак успяват да се промъкнат в спасителния ковчег.

Точно когато изглежда, че положението е спасено, Дейв и Хейзъл осъзнават, че Лиа и Фини са изчезнали. Любопитството им е надделяло, отишли са на палубата, когато приливната вълна е ударила борда и са паднали. Родителите им са в паника, а Ковчегът отплава, оставяйки децата им блокирани на последното късче суша, все още не погълната от водата.

Отчаяната им надпревара с времето започва.

Родена ловец и оцеляващ, Лина е обременена от непохватния и тромав Фини, но някак си те успяват да се измъкнат от надигащите се води и лакомите и страховити грифони. Те приемат сред редиците си още две странни същества, отхвърлени от ковчега. Почувствал се в свои води и заобиколен от група нови приятели, Фини започва да се откроява като смел герой, какъвто всъщност е.

Междувременно техните родители трябва да преодолеят различията си и да положат общи усилия, за да си проправят път между горилите пазачи и суетния и безжалостен лъв, да поемат контрола над ковчега и да спасят децата си.

Докато водите безжалостно се покачват, поглъщайки земята, децата се оказват изправени пред на пръв поглед безнадеждно изпитание. Но понякога трябва да достигнеш до края на света, за да намериш своето място в него!

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg