Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

i-Карли

Героите: - i-Карли / информация за филма

iCarly 2007
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Героите:

13.2.2015  |   синефиш.бг

Карли

Карли е типична тинейджърка, като изключим това, че продуцира свое собствено шоу. Тя живее в изчанченото таванско помещение на по-големия си брат, понеже родителите й са в чужбина. Тя и нейните приятели Сам и Фреди никога не са и мечтали, че ще бъдат кибер знаменитости, а ето че "i-Карли" е голям хит.

Карли обикновено е гласът на разума за приятелите си, без значение какъв вид странни проблеми й се изпречат на пътя – обикновено свързани с шоуто.

Сам

Най-добрата приятелка на Карли, Сам, непрекъснато изпада в неприятни ситуации - тя прекарва твърде много време в кабинета на директора. И все пак на Карли й харесва, че Сам е непредсказуема, откачена и забавна, и най-вече добра приятелка.

Същото не може да се каже за Сам и Фреди. Двамата живеят в постоянна вражда, която на моменти сериозно притеснява Карли, но пък предоставя добър материал за шоуто. Истински оригинална и вярна приятелка, Сам е важна за "i-Карли" и за самата Карли.

Фреди

Фреди е съсед на Карли и един истински техно маниак. Той си пада по Карли, откакто се помни. Без технологичните познания и ноу-хау на Фреди "i-Карли" щеше да се провали. За щастие, той е готов да направи почти всичко за Карли, при все че тя иска да си останат само приятели.

Фреди съвсем не тайно се надява това някой ден да се промени. Но засега тяхното приятелство и неговите задължения към "i-Карли" са му достатъчни, за да поддържат интереса му. Докато при Сам историята е съвсем друга...

Спенсър

Когато родителите на Карли са командировани отвъд Океана, Карли отива да живее при по-големия си брат Спенсър. Той е ексцентричен и целеустремен художник, който е превърнал таванското помещение, в което живее, едновременно в ателие и в галерия за изчанчените си скулптури.

Спенсър е образ напълно извън шаблона и рядко се държи в съответствие с възрастта си (той носи огненочервени чорапи). Той си пада малко ку-ку, но винаги, когато се наложи, е готов да се държи като отговорен човек.


 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg