Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Войната за планетата на маймуните

ИЗГУБЕНОТО ДЕТЕ: АМИЯ МИЛЪР в ролята на НОВА - Войната за планетата на маймуните / информация за филма

War for the Planet of the Apes 2017
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ИЗГУБЕНОТО ДЕТЕ: АМИЯ МИЛЪР в ролята на НОВА

26.6.2017  |   синефиш.бг
Един от най-изненадващите герои във „Войната за планетата на маймуните“ не е нито маймуна, нито мъж... а едно малко момиче с невероятна смелост. Това е нямо, повалено от вирус човешко дете, известно като Нова, което става неделима част от пътуването на маймуните към техния нов дом. 
   
Омагьосващите качества на Нова не отбягват на Рийвс и Бомбак. Бомбак разказва: „Представете си малко момиче, на пръв поглед сираче, което живее с маймуни – Мат и аз моментално решихме, че тя изглежда като героиня от приказка. От Златокоска до Малката червена шапчица, има неизменна традиция в приказките за малки момиченца в гората, заобиколени от опасни животни, които въпреки това се превръщат в техни защитници. Донякъде това ни вдъхнови за Нова. А името Нова е и реверанс към оригиналния филм”. 

„Сред хубавите факти около Нова е този, че дори в един разделен свят ще се убедите, че е възможно между маймуните и хората да съществуват силни емоционални връзки“, споделя Питър Чернин. „Точно когато Цезар попада в най-черната дупка, когато е готов да намрази всички хора, Нова го докосва по начин, по който никой не би могъл. Чрез Нова ще видим и пълния ефект от маймунския вирус и каква е цената на оцеляването за хората“.

 Ролята на Нова, доста сложна и трудна за едно дете актьор, получава 12-годишната Амия Милър, за която това е дебют в голяма кино продукция. Рийвс разказва как Милър е спечелила ролята: „Амия е млада актриса с невероятна интуиция. Когато тя дойде на прослушване, зарязахме сценария и я накарах да покаже някакво отношение към маймуните. Точно тогава стана ясно, че тя е специална и притежава талант, надхвърлящ нейната възраст. Тя и останалите актьори се превърнаха в едно семейство. Убеден съм, че я очаква светло бъдеще и нямам търпение да видя с какво ще ни изненада оттук нататък.” 

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg