Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Сами вкъщи

Най-лошите герои не устояха на чара на домашните любимци - Сами вкъщи / информация за филма

The Secret Life of Pets 2016
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Най-лошите герои не устояха на чара на домашните любимци

08.8.2016  |   синефиш.бг
Сами вкъщи се нареди на първо място в боксофиса през изминалия уикенд. Макс, който е озвучен на български от Орлин Павлов, и неговата банда направиха наистина впечатляващ дебют на голям екран като привлякоха над 32 500 зрители през трите дни на премиерния си уикенд, изпреварвайки втория в класацията с близо 7 000 зрители.

С приходи от почти 277 000 лв. анимацията, която надниква в живота на домашните любимци, когато ги няма стопаните, се нареди на първо място сред анимациите, излизали някога на голям екран през август, и на второ място сред филмите на Illumination за всички времена в България.

 Междувременно, най-желаният аксесоар за домашни любимци това лято е костюмче на Снежко за четириноги приятели. И единственият начин да го получат е ексклузивната игра, в която вече се включиха стотици сладури. Пременени с палта, слънчеви очила, розови пачки или костюми на Дядо Коледа, участниците изглеждат повече от впечатляващо в техните ексцентрични одежди. Крайният срок за участие е сряда, 10 август. Всички желаещи имат последна възможност да се включат в играта. 
 
 

Снимки

 

Mountain Bike Cup 2024 Mountain Bike Cup 2024 Mountain Bike Cup 2024
Съседната стая Съседната стая The Room Next Door
Партенопа Партенопа Parthenope
Благи деяния Благи деяния Kinds of Kindness



 
Cinefish.bg Cinefish.bg