Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Ледена епоха: Големият сблъсък

... КЪДЕТО СКРАТ НЕ Е СТЪПВАЛ ДОСЕГА - Ледена епоха: Големият сблъсък / информация за филма

Ice Age: Collision Course 2016
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

... КЪДЕТО СКРАТ НЕ Е СТЪПВАЛ ДОСЕГА

06.7.2016  |   синефиш.бг
Скрат, разбира се, е герой, който никога не се променя. В Ледена епоха: Големият сблъсък той продължава преследването на прокълнатия жълъд. Този път стремежът му го отвежда в космоса, където никой от героите досега не е стъпвал, а последствията от неговите лудории са повече от Скрат-острофални.

За разлика от предишните серии, където Скрат се появява епизодично като комедийно разнообразие към основния сюжет, в този филм той движи историята.
Става дума за времето. Скрат присъства буквално във всеки главен момент от историята. Той постави началото на Ледена епоха, започна Разтопяването, отприщи Изгубеният свят на динозаврите, предизвика разделянето на континентите - и сега причинява серия от космически бедствия, които заплашват света. „В този филм, Скрат до голяма степен е отговорен за разширяването на вселената, каквато я познаваме, - отбелязва Форте. - Това е неговата версия за Големия взрив.“

Режисьорът Майкъл Търмайър е завладян от възможността да намери уникалната обстановка - и нови катастрофи - за преследвача на заветния жълъд. „Виждам толкова много потенциал, в това какво може да се направи със Скрат, - отбелязва той. - Той се превръща в истински класически анимационен герой. Скрат никога не спира да упорства, без значение какво му се случва.“

Новото отношение на създателите на филма към Скрат е и предпоставка за нови препятствия пред героя. Този път той трябва да се справи с гравитационни сили, извънземна технология, както и безкрайните тайни на космоса.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg