Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Код червено

Официален синопсис - Код червено / информация за филма

Code Red 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Официален синопсис

13.3.2014  |   синефиш.бг
През Втората световна война Сталин се бори с всички сили и средства, за да спре настъплението на Хитлер. Учените в Москва разработват ужасяващи химически и биологични оръжия, някои от които са толкова страховити, че дори диктаторът не се осмелява да ги използва. И все пак, когато настъплението на нацистите стига до Сталинград и заплашва оцеляването на Съветския съюз, Сталин разрешава използването на едно от тези оръжия.

Резултатите са толкова страховити, че се налага Червената армия да срине до основи града и да избие стотици хиляди, попаднали под въздействието на оръжието.
В днешно време, 80 години по-късно, в секретна база в България се съхранява единственото останало количество от този ужасен газ.

Когато след серия от необясними инциденти в базата пристига разследващ военен комисар от силите на НАТО, корумпиран български полковник решава да прикрие следите от злоупотребите си и кражбите, като предизвика „инцидент” и взриви складовете на базата. Но той дори не подозира какво има в най-тъмните ъгли.
След този „инцидент” био-оръжието се разпръсква свободно и заразата обхваща голяма част от мирното население и от войниците. У хората се отключват най-тъмните и първични сили, насилието ескалира до безумие и започва битка за оцеляване на човешкия род.

Битка, на фона на която една майка предприема безкрайно рисково пътуване през заразената територия, за да открие изгубената си осемгодишна дъщеря.

 
 

Снимки

 

Mountain Bike Cup 2024 Mountain Bike Cup 2024 Mountain Bike Cup 2024
Съседната стая Съседната стая The Room Next Door
Партенопа Партенопа Parthenope
Благи деяния Благи деяния Kinds of Kindness



 
Cinefish.bg Cinefish.bg