Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят

Втори трейлър, озвучен на български език - Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят / информация за филма

How To Train Your Dragon: The Hidden World 2019
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Втори трейлър, озвучен на български език

06.11.2018  |   синефиш.бг
Началото на 2019 година ще бъде белязано от кулминационната нова част на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история: Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят. На крилете на дракони и изпълнени с нестихваща енергия за справедливост и хармония в собствения си магичен свят, героите във филма ще открият призванията си и ще ни пренесат дълбоко в центъра на драматични и трогателни събития.

Хълцук и Беззъб са най-ярките образи в епичната трилогия и за пореден път ни въвличат в шеметните си приключения, изцяло водени от искрено приятелство, издържало на безброй изпитания. Но както в нашия свят, така и в техния, намеси ли се жена, нещата неизменно се променят.

Появата на прекрасния женски дракон Светъл бяс ще бъде част от изненадите във филма и ще насочи вниманието на зрителите към много забавни ситуации, нестандартна любовна история, хумор и драматични моменти.

Новият трейлър на любимата анимация разкрива още зрелищни сцени в битка срещу най-голямата заплаха, а именно – мирното съжителство между викинги и дракони да бъде жестоко прекъснато и напълно заличено от злия и безскрупулен Гримел. В името на хармонията и доброто на всички жители на Бърк и техните любими дракони, Хълцук и Беззъб ще се изправят ребром срещу емоциите си и ще бъдат принудени разумно да поведат всички, които вярват в тях…но разделени.

Сценарист и режисьор на Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят е Дийн Деблоа, а продуценти на филма са Брад Люис (Рататуи, Мравката Z) и Бони Арнолд (поредицата Как да си дресираш дракон, Играта на играчките, Тарзан).








 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg