Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Пингвините от Мадагаскар

Обединяването на силите - Пингвините от Мадагаскар / информация за филма

Penguins of Madagascar 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Обединяването на силите

11.11.2014  |   синефиш.бг
Може да заложите на 100%, че всички шпиони на Северен вятър ще се подчинят на методите на пингвините. Още по-сигурно е, че обединяването на силите им и битката с Дейв ще породи много смях и затрогващи моменти.

Ерик Дарнел казва, че пингвините са отбор от индивидуалности, които предлагат по нещо за всеки.„Всеки зрител можеда намери член от отбора на пингвините, който да подхожда на неговата личност и гледна точка". – завява той.

А Саймън С. Смит добавя: „Пингвините са 100 % отдадени на това което правят и винаги вярват, че вършат най-правилното нещо. Дори ако то се окаже грешка, на тях не им пука – ще опитат нещо друго, в чиято правота са отново 100% убедени. Пингвините не позволяват мнението на околните да ги възпира; те доказват, че всеки може да бъде герой и всичко е възможно, ако си го поставиш за цел.Това е, което ми харесва в тях."

Том МакГрат, който заедно с Ерик Дарнел създава комедийния квартет преди девет години, отбелязва: „Ако имах само три думи да опиша пингвините от Мадагаскар, аз просто ще кажа“ „забавни", „забавни", „сърдечни“. Тяхното основно и най-голямо послание към публиката е: „Не съди за книгата по корицата й."

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg