Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Angry Birds: Филмът

ЗА ИСТОРИЯТА - Angry Birds: Филмът / информация за филма

The Angry Birds Movie 2016
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЗА ИСТОРИЯТА

27.4.2016  |   синефиш.бг
Добре дошли на Острова на птиците, където нелетящи птици водят най-безгрижното и щастливо съществуване. Независимо дали ще минете през магазина за червеи „Рано Пиле“, или ще си добавите още пера в салона за красота  „Фасона на Пилето“, на Острова на птиците има всичко, което да една птица може да си пожелае. И целият им живот се върти около техните яйца - защото в края на краищата, те вярват, че децата са бъдещето.

Но, разбира се, и най-хубавата ябълка може да е червива. В случая, червеят е Ред - той е ядосано пиле. И не по негова вина - той просто не може да понася ежедневните досади, които са извор на щастие за останалите. Не след дълго неговите изблици го довеждат до групата за контолиране на гнева, където се среща с другите двама аутсайдери, Чък и Бомб.

Лишени от всякаква технология, електричество – и до голяма степен заради техните безполезни, малки крила - птиците живеят в един наивен рай, без да са наясно с останалата част от света. И всичко е наред... докато един ден на брега спира лодка, управлявана от мистериозни зелени прасета. (И за зла участ забиват кораба си право в къщата на плажа на Ред.)

За повечето от птиците, пристигането на прасетата е най-великото събитие в историята... така че, когато свинските крачета стъпват на острова, птиците ги посрещат с отворени крила.

И защо не? Прасетата им носят невероятна технология, която с радост искат да споделят с птиците. Те имат тротил, който може да се ползва, за да взривяваш разни неща; разполагат с устройство, което наричат ​​батут; и най-невеоятното от всичко е, че са си изградили невероятна система за доставка на дълги разстояния, наречена прашка.

Само Ред изпитва съмнения, че има нещо нередно в ситуацията, и тези зелени прасета наистина започват да му лазят по нервите. В крайна сметка той - заедно с Чък и Бомб - ще използват своя гняв, за да се обединят птиците, и да стане ясно какво наистина е довело прасетата на Острова на птиците.

 
 

Снимки

 


 
Cinefish.bg Cinefish.bg