Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Внедрени в час 2

ЕКШЪН - Внедрени в час 2 / информация за филма

22 Jump Street 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЕКШЪН

11.6.2014  |   синефиш.бг
Нийл Мориц, известен с екшън-филмите си, споделя, че първият филм е деликатен баланс между екшън и комедия, този път обаче, понеже е продължение, екипът се е постарал още повече. „Не гледам на филма като на екшън комедия, а по-скоро като на комедия с екшън.”, коментира той. „Този път обаче, вече сме наложили героите, така че малко по-бързо навлизаме във филма.”

Филмът започва с автомобилно преследване, в което Шмид и Дженко са на покрива на тежкотоварен камион (сцена, в която Хил и Тейтъм са заснети без дубльори) и според Ландау е прекрасен пример за това, как създателите на филма вплитат в едно комедия и екшън. „Чанинг скача върху камиона и преследва лошите, докато Джона увисва бензпомощно с главата надолу от едната страна. Трябва винаги да се стремиш да разкажеш история с екшън сцените - не опира само до скоростта и напрежението.”

Друга екшън-сцена е дори още по смехотворна: Тейтъм и Хил карат кола с формата на шлем за американски футбол с главоломна скорост из кампуса на колежа преследвани от лошите в „Хамър”.

„Колата-шлем е смешна сама по себе си, но гримасата на Джона прави сцената.”, коментира Тейтъм.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg