Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Заразно зло: Финалът

Страхотен екшън - Заразно зло: Финалът / информация за филма

Resident Evil: The Final Chapter 2017
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Страхотен екшън

17.1.2017  |   синефиш.бг
Финалът ще представи на публиката нова водеща тема и различен подход към поредицата от всичко, които са гледали преди. С най-амбициозните каскади в историята на франчайза, екипът прави и невъзможното, за да постави сцената за епичната последна битка на Алис за човечеството.

Координаторът по каскадите Грант Хъли казва, че Финалът ще надмине репутацията на екшън сцените на поредицата. „Никой не иска новият филм да бъде същият като предишния, така че се опитахме да добавим още живо действие и да го обогатим със CGI и визуални ефекти. Мисля, че тази филм е най-истинският от всички."

„Искахме в каскадите на Мила да има автентична атмосфера и да не се прекалява с ефектите. Не искахме битките й да са еднообразни, затова добавихме специфични движения и различни елементи към него, така че да не бъде просто още една схватка.“ За създателите на филма е от значение да се поддържа ниво на автентичност в екшън сцените - като същевременно се използват визуални ефекти за представянето на фантастичните приключения и екшън сцени, в които Алис и нейните другари попадат.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



 
Cinefish.bg Cinefish.bg