Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Рио 2

Запознай се с нашите и един стар приятел - Рио 2 / информация за филма

Rio 2 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Запознай се с нашите и един стар приятел

11.3.2014  |   синефиш.бг
За шок на всички, особено на Джуъл, семейството открива, че водачът на новооткритата група сини ара – Едуардо, е баща на Джуъл.

Той е много силен персонаж, който пламенно брани своето семейство и общност, както и цялата Амазонка и убежището, което е създал за останалите ара.

„Имахме идеята да добавим емоционален заряд във филма, представяйки произхода и миналото на Джуъл, - казва Джон С. Донкин. - В „Рио" Джуъл споменава, че хората са взели всичко от нея. С други думи тя е била отделена от семейството си още като много малка. И така се роди идеята Джуъл и Блу да стигнат до скривалището в Амазония, където да открият, че нейният баща е лидер на групата на сини ара. Това се превръща в един от най-силните моменти на филма. И става предпоставка за различни смешни моменти, понеже Блу не е в състояние да се сближи с Едуардо, както и обратното."

Едуардо първоначално е благодарен на Блу, че е довел Джуъл обратно в живота му, на управляващият патриарх бързо се превръща в неодобрителен тъст. Колкото повече опознава Блу, толкова повече радостта от събирането с Джуъл и фактът, че е дядо, отстъпват място на досадата и още по-лошо чувство.

Освен че е твърде строг с Блу, Едуардо е нещастен, че зет му е толкова обвързан с хората и разни човешки джаджи – като вечната му чантичка и GPS системата. Толкова нелепо оборудвана птица според него не е подходяща партия за дъщеря му.

И ако срещата критичният тъст не е достатъчно, на Блу му се налага да се изправи и срещу Роберто - приятеля от детинство на Джуъл. Роберто е пълна противоположност на Блу – изтъкан от чар и изисканост, на всичко отгоре той пее като ангел. Двамата с Джуъл имат дълга история зад гърба си и техен таен език. Така че Блу чувства застрашен от Роберто, защото конкурентът му изглежда като перфектен мъж, всяка негова постъпка е на герой, а е и страхотен певец!

Ако външният вид на Роберто, талантът му и приятелството с Джуъл не успеят да смутят достатъчно Блу, то великолепното имение на сладкопойния ара, разположено в един от най-впечатляващите дървета в джунглата ще го сторят. Именно там отсядат Блу и семейството му.

Докато семейството се установява в този нов вълнуващ свят, Блу разбира колко много има да учи. Той не е в състояние да се справи дори и с най-простите задачи , като например построяването на гнездо и търсене на храна. Той не се чувства на място в джунглата, сред всичките тези птици, които споделят неговата ДНК, но не и начина му на живот.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg