Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Преследване на щастието

РЕЗЮМЕ - Преследване на щастието / информация за филма

The Pursuit of Happiness 2006
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

РЕЗЮМЕ

10.7.2008  |   синефиш.бг
В “Преследване на щастието”, Крис Гарднър (Уил Смит) е интелигентен млад мъж, който не винаги изкарва достатъчно от комисионни, но който държи на семейството и се старае да свързва двата края. Въпреки смелите му усилия да държи семейството си на повърхността, майката (Танди Нютън) не неговия петгодишен син Кристофър (Джейдън Кристофър Сайър Смит) се огъва под натиска на непрестанното финансово напрежение и, изчерпала сили, решава да си отиде.

Останал самотен баща, Крис продължава упорито да търси по-добре платена работа разчитайки на добрите си умения на продавач. В престижна брокерска фирма му предлагат курс на обучение, и, макар и без да получава заплата, той приема тази възможност с надеждата, че накрая ще получи работа с многообещаващо бъдеще. Без да има финансови резерви, обаче, Крис и сина му скоро биват изгонени от техния апартамент и принудени да спят в приюти, автогари, бани/тоалетни, където намерят подслон за през нощта.
 
Независимо от трудностите, Крис продължава да изпълнява задълженията си на обичлив и грижлив баща. Привързаността и доверието на сина му го стимулират за да преодолява препятствията, които се изпречват пред него.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg