Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Любов край езерото Гарда

Героите в сериала - Любов край езерото Гарда / информация за филма

Eine Liebe am Gardasee 2006
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Героите в сериала

20.2.2012  |   синефиш.бг

Лена Сандер, 30-годишна.
(Кристина Байер Хаус)
Лена е имала щастливо и безгрижно детство с осиновителите си в Мюнхен. Сега тя е пораснала, има хубава работа в голям хотел и обича приятеля си Макс, докато не се среща с Лука Леоне. Всъщност тя е изненадана и объркана от чувствата си към Лука. В допълнение, Лука се оказва надежден приятел и може много да помогне в намирането на биологичните й родители. Лена все още няма представа какво ще предизвика с появата си край езерото Гарда. Ужасни тайни от миналото ще изплуват. Тя трябва да се изправи срещу тях, както и да се бори да не загуби любовта на Лука.

Лука Леоне, 37-годишен.
(Андреас Брюкер)
Той е красив и очарователен млад мъж, който работи в корабостроителницата край езерото Гарда. Преди няколко години той се е върнал от Канада, за да подпомогне бизнеса на баща си. Сега той трябва да се грижи за семейния бизнес в корабостроителницата, но неговата страст е проектирането. От дете си е мечтал да проектира най-красивите и най-елегантните яхти в света. Когато се среща с Лена, той се влюбва в нея. Тя е жената, която той е търсил цял живот. Затова когато разбира, че сърцето й вече е заето, той се натъжава. Но Лука е истински боец. И приятелят на Лена – Макс, е най-малкият проблем, с който трябва да се справи Лука.

Александър Хофер, 58-годишен.
(Даниеле Леглер)
Когато преди 30 години пристига в селцето край езерото Гарда, Александър създава малък хотел Аврора. С първата си жена, Джулия Александър има дете, но ужасна трагедия сполетява младото и щастливо семейство. Александър се затваря напълно в себе си след това. След време сключва втори брак със Сара, от която има една дъщеря – Изабела. Тя е малко повърхностна и не подозира за трагичните събития в живота на баща си. Когато Лена се появява край езерото Гарда, Александър започва да се променя. Това е дълъг и болезнен процес, изпълнен с разочарования, но и с много радостни изненади.

Изабела Хофер, 24-годишна.
(Джесика Бьорс)
Изабела е дъщеря на Александър и втората му жена Сара. Тя е проблемното глезено дете на баща си. Работи като спасител на езерото Гарда и помага на баща си в хотел Аврора. Въпреки че е много ухажвана, тя търси г-н Перфектен, но все още не го е намерила. Най-накрая среща мъжа на живота си. Изабела и Лена имат много сходства в характерите. А и по отношение на мъжете, те имат почти същия вкус, което води до проблеми.

Франко Леоне, 59-годишен.
(Хартмут Бекер)
Франко е най-старият и най-добър приятел на Александър. Но Франко не знае, че приятелят му крие ужасна тайна от миналото. Франко винаги е правил всичко възможно, за да запази семейната корабостроителница, така че да може да я предаде на сина си Лука. Така, както е направил баща му преди него. Но настъпват трудни времена за бизнеса. И за да спаси корабостроителницата от фалит, Франко прави трагична грешка, за която горчиво се разкайва. Сестра Анна е единствената, на която Франко се доверява напълно. Защото тя го обича и винаги е до него.

Сестра Анна, 56-годишна.
(Уте Кримър)
Като млада девойка, Анна все още вярва в истинската любов. Но е горчиво разочарована. От мъка, тя става монахиня в манастир. Така езерото Гарда се превръща в новия й дом, далеч от всичко светско. Тук тя се надява да намери покой. Но не успява. Сестра Марта все повече и повече разкрива тъмната тайна, която Анна се е опитала да пази в продължение на години зад дебелите стени на манастира. Анна обича брат си Франко. Въпреки, че тя е по-малката сестра, е по-силната от двамата. Тя е тази, която трябва да защити Франко.

Клаудия Лори, 33-годишна.
(Александра Раймер)
Изключително атрактивна маркетинг-директорка на корабостроителницата Леоне, Клаудия е жена с интелект, стил и проницателност в бизнеса. Опасна комбинация. Нейната кариера е по-важна от отношенията й с мъжете. Единствено Лука прави изключение. След завръщането на Лука от Канада, за да помогне на болния си баща, тя веднага се влюбва в него. Така тя опитва всичко, за да спечели Лука за себе си. Но той не й обръща внимание. Лена е трън в очите на Клаудия. Тя ще се опита с всички средства да постигне целта си – да има Лука за себе си.

Макс, 33-годишен.
(Марк Грюсер)
Макс е прагматичен и прям мъж. Училище, университет и първа работа - всичко върви като по часовник. От години той е заедно с Лена, а отскоро те живеят заедно. В неговите очи всичко работи перфектно. Заминаването на Лена за езерото Гарда, за да намери биологичните си родители, не влиза в плановете на Макс. Твърде късно той разбира, че се държи към нея егоистично. Ето защо, когато тя му казва за Лука, той е зашеметен. Но няма да се даде без бой.


 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg