Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Страшен филм 5

Официален синопсис - Страшен филм 5 / информация за филма

Scary Movie 5 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Официален синопсис

12.4.2013  |   синефиш.бг
В СТРАШЕН ФИЛМ 5щастливо женените Дан и Джоуди започват да забелязват странни явления, когато донасят от болницата у дома новороденото си бебе Ейдън. След като хаосът се разпростира в работата на Джоуди като балерина и в кариерата на Дан като изследовател на маймуни, те си дават сметка, че семейството им е преследвано от зъл демон. С общи сили, със съветите на дипломирани експерти и с помощта на многобройни камери те трябва да намерят начин да се отърват от него, преди да е станало късно.

Режисьор на СТРАШЕН ФИЛМ 5 е Малкълм Лий, който работи в екип с легендарния комедиен режисьор Дейвид Зъкър (поредиците “Има ли пилот в самолета“ и “Голо оръжие“). Зъкър е автор на сценария и режисьор на СТРАШЕН ФИЛМ 3 и 4 и е съсценарист и продуцент на СТРАШЕН ФИЛМ 5. Във филма участва изцяло звезден състав, който включва имената наЧарли Шийн, Линдзи Лоън, Майк Тайсън, Снуп Дог, Ашли Тисдейл, Саймън Рекс, Ерика Аш, Дж. П. Ману, Моли Шанън, Тери Круз, Хедър Локлиър, Крис Елиът, Кейт Уолш, Джери О’Конъл.

Поредицата СТРАШЕН ФИЛМ, която е сатира на крайностите в жанра на филмите на ужасите, има брутна печалба от над 800 милиона долара по света.

 
 
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
100/100
 
Велин Манов
[+] Operationkino.net
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
10/100
 
Димитър Дринов
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
20/100
 
Нова телевизия
Среден резултат: 43/100

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg