Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Снежната кралица

Бележки от продуцента Юри Москвин - Снежната кралица / информация за филма

Snezhnaya Koroleva 2012
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Бележки от продуцента Юри Москвин

06.1.2015  |   Press Release
Много хора ме питат защо избрах точно тази история. През 2008 г. търсех хубава и докосваща душата приказка, която да продуцирам. Тогава срещнах Максим и Вадим и ги помолих да напишат сценарий за Снежната Кралица. Първата чернова беше готова след месец и тогава чак събрахме продуцентски екип и започнахме сериозната работа.

И така, по онова време причините бяха съвсем очевидни за мен – много добре написана удивителна история, професионален екип и нямаше друг филм за Снежната Кралица в продукция.
Искахме да направим филм със силни характери, интересна и силна история, която предизвиква силни емоции. Адаптирахме приказката на Андерсен променяйки я съвсем малко, за да пасне на вкусовете на днешната публика. Имаме и нова, допълнителна история, която върви заедно с основната, има нови характери и нов стил с много хумор.

И тъй като историята може да се каже, че е международна, то ние загърбихме типичната руска анимационна школа и решихме да създадем филма според най-съвременните и модерни похвати и техники в света на стереоскопичната 3D анимация.

Предполагахме, че този подход ще даде на филма международен екран, както и се получи в крайна сметка.
 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg