Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Анна Каренина

Кийра Найтли и Джуд Лоу на премиерата на филма „Анна Каренина” в Лондон - Анна Каренина / информация за филма

Anna Karenina 2012
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Кийра Найтли и Джуд Лоу на премиерата на филма „Анна Каренина” в Лондон

10.9.2012  |   синефиш.бг

„Анна Каренина” събира на големия екран изключително успешен актьорски екип, ръководен от част от най-актуалните творчески имена в света на киното. Заглавието ще бъде с премиера в България през 2013 година.

С бляскава церемония в Лондон екипът на драмтичния филмов шедьовър „Анна Каренина” представи съвременната адаптация на един от най-впечатляващите класически руски романи. Кийра Найтли и Джуд Лоу минаха по червения килим в обстановка, която показа изтънчения стил на Русия през XIX век, пресъздаден в продукцията.

По време на събитието Кийра Найтли коментира: „Това е история за любовта във всичките й форми – както положителни, така и отрицателни. В нея има романтика, приятелство и всички онези вълнуващи фатални емоции. Има обаче и паника, лудост, ревност, болка, самота. Този филм показва всички тези неща накуп.“
„Анна Каренина” пресъздава бляскавата и пищна нова визия на една епична любовна история, пречупена през погледа на известния режисьор Джо Райт.

Адаптацията е дело на носителя на „Оскар“ Том Стопард („Влюбеният Шекспир“), който представя по неповторим начин впечатляващия роман на Лев Толстой. Това е третата поредна продукция, плод на общите усилия на номинираната за „Оскар“ актриса Кийра Найтли и продуцентите Тим Беван, Ерик Фелнър и Пол Уебстър, които заедно реализираха заглавията „Гордост и предразсъдъци“ и „Изкупление“.



 
 
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Велин Манов
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Жени Монева
Среден резултат: 75/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg