Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отмъщението

ГЕРОЙ: Джак Портър - Отмъщението / информация за филма

Revenge 2011
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ГЕРОЙ: Джак Портър

22.12.2012  |   синефиш.бг
Джак Портър е по-големият брат на Деклън (Конър Паоло). Той е бил приятел на Емили (Емили Вамп Камп) като малък, а сега е стопанин на Сам – старият златист лабрадор на момичето. Джак е предан син и помага на баща си в семейния бар в Хемптънс. Той е готов на всичко в името на хората, на които държи – включително, да продаде лодката си, кръстена на Емили, за да спаси бизнеса.

АКТЬОР: Ник Уечслър

Ник Уечслър е роден в голямо и задружно семейство с осем деца в Албукерке, Ню Мексико. Упорит и много амбициозен, актьорът решава да се премести в Лос Анджелис веднага след като завършва гимназия, в търсене на звездна актьорска кариера. Успехът не закъснява и след месеци упорит труд и кастинги, Ник получава първата си роля.

Зрителите помнят неговото позитивно излъчване от главната му роля във филма "Fling", режисиран от Джон Стюарт Мюлър. Многобройните му телевизионни участия досега включват сериали като "Розуел" (Roswell), "Слънчева Филаделфия" (It's Always Sunny in Philadelphia), "Безследно изчезнали" (Without a Trace) и "Изчезнал" (Vanished).

 
 

Снимки

 


 
Cinefish.bg Cinefish.bg