Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отмъщението

ГЕРОЙ: Конрад Грейсън - Отмъщението / информация за филма

Revenge 2011
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ГЕРОЙ: Конрад Грейсън

22.12.2012  |   синефиш.бг
Конрад Грейсън е мъж със солиден опит, амбиции и умения. Съпруг на жена като Виктория (Маделин Стоу), както и баща на младия и обещаващ Даниел (Джош Боуман) и красивата Шарлот (Криста Алън), той е един от най-заможните хора в околността. Състезателният характер на Конрад често го кара да действа като безскрупулен бизнесмен. Жаден за власт, той е свикнал да получава всичко, което пожелае. Най-добрата приятелка на неговата съпруга – Лидия, също попада в списъка с нещата, без които Конрад не би продължил напред.

АКТЬОР: Хенри Черни


Хенри Черни e известен и утвърден американски актьор. Той нашумява с ролите си в екшън продукциите "Реална опасност" (Clear and Present Danger), където си партнира с Харисън Форд, както и с "Мисията невъзможна" с участието на Том Круз. Сред последните сериозни ангажименти на звездата е екшън-комедията "А отборът" (The A-Team), базирана на едноименния телевизионен сериал от средата на 80-те години. Интересна подробност около кариерата на актьора е, че именно той озвучава и прословутата реплика в "Мисията невъзможна", станала любима на стотици хиляди фенове по света – "Твоята мисия, ако решиш да я приемеш..."
Черни е носител на рекорден брой награди за най-добър актьор, а ролята му в поредицата "Отмъщението" е и неговият дебют в телевизионен сериал.

 
 

Снимки

 


 
Cinefish.bg Cinefish.bg