Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отмъщението

ГЕРОЙ: Виктория Грейсън - Отмъщението / информация за филма

Revenge 2011
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ГЕРОЙ: Виктория Грейсън

22.12.2012  |   синефиш.бг
Виктория Грейсън е кралицата на Хемптънс – красива жена с богат и привлекателен съпруг, син, учил в Харвард, прекрасна дъщеря и невероятен дом. На пръв поглед тя управлява своя свят с желязна ръка, като организира най-изисканите и бляскави събития.

Не всичко обаче е подвластно на нейния перфекционизъм и контрол. Съпругът й има извънбрачна връзка с най-добрата й приятелка, синът й излиза с мистериозното момиче от съседната къща, а в миналото тя е разбила живота на едно семейство. Емили (Емили Ван Камп) е нещо повече от съседското момиче, привлякло вниманието на Даниел (Джош Боуман) – тя е Аманда Кларк, дъщерята на мъжа, с когото Виктория е имала връзка... и за чието изпращане в затвора тя е отговорна. Виктория не знае коя е Емили, но дълбоко в себе си подозира защо тази жена е тук...

АКТЬОР: Маделин Стоу

Маделин Стоу е родена в Лос Анджелис, Калифорния. Интересен факт за нея е, че преди да стане световно известна, й се наложило да се представя за репортер, само за да се срещне с Джон Траволта. Години по-късно тя вече е също толкова популярна като него и дори си партнират на екран.
Детството на звездата минава в Ийгъл Рок – работническото предградие на Лос Анджелис. Бляскавата й кариера стартира в театър "Соларис" на Бевърли Хилс, където играе благотворително в свободното си време, докато междувременно учи в университета на Южна Калифорния.

Филмовият дебют на Стоу е във "В засада" (Stakeout), където играе заедно с Ричард Драйфус. По-късно работи с имена като Кевин Костнър, Джак Никълсън и участва в едно от най-силните и успешни заглавия на Майкъл Ман "Последният мохикан". Звездата работи с режисьорите Тери Джилиам в "12 маймуни" (12 Monkeys), Майкъл Аптед в "Проблясъци" (Blink) и Робърт Олтман в "Кратки моменти" (Shortcuts). За последния е отличена с награда за най-добра поддържаща женска роля на Американското общество на филмовите критици.

Листът с хитови заглавия с нейно участие не свършва дотук – сред останалите най-впечатляващи са "Дъщерята на генерала" (The General's Daughter), където играе с Джон Траволта, "Китайска луна" (China Moon) с Анджелина Джоли и "Бяхме войници" (We Were Soldiers) с Мел Гибсън. Днес Стоу живее в Лос Анджелис със съпруга си Брайън Бенбен и дъщеря им Мей. В професионален план тя е изцяло посветена на „Отмъщението", който е и нейният най-сериозен ангажимент през последните години.

 
 

Снимки

 


 
Cinefish.bg Cinefish.bg