Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Аз, проклетникът 2

Яки коли, джаджи и оръжия редом до жълтите слуги в новия трейлър на АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 - Аз, проклетникът 2 / информация за филма

Despicable Me 2 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Яки коли, джаджи и оръжия редом до жълтите слуги в новия трейлър на АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2

22.3.2013  |   синефиш.бг
В АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 бандата на обичайно заподозрените жълти слуги получава подкрепление от антизлодейската лига – организация, която се бори с престъпността в световен мащаб. Битката е още по-оспорвана, а номерата и използваните хватки – по-оригинални от всякога.

На фона на цялата тази забавна бъркотия, озвучена в трейлъра с парчето „Without Me“ на Eminem, нищо не се развива според първоначалните очаквания. Поне не и за симпатичния Гру, който отново е в играта и трябва да се справя с цялото женско царство около себе си, което включва сладката Марго, порасналата Едит и агент Люси. Щурите слуги, Гру и куп непознати лица се подготвят за истински комедиен щурм на кино салоните това лято с хитовата анимация АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2. Новото видео към филма, който този път ще видим и в 3D формат, отваря врати към един още по-откачен свят, в който злодеи и герои обединяват сили, за да се изправят срещу неочаквана заплаха. В неравната битка няма забранени средства и на големия екран ще се появят невиждани оръжия, сред които безмилостния „червитайзер“ и непобедимия „ледазер“.

Световният блокбастър на Universal Pictures и Illumination Entertainment АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ спечели зрителите през 2010 година и генерира приходи от 540 милиона щатски долара. В АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 отново се включват продуцентът Крис Меледандри и неговият впечатляващ творчески екип, които създадоха едни от емблематичните анимационни образи в съвременното кино – палавите жълти слуги.

 
 
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Нова телевизия
Среден резултат: 70/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg