Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Аз, проклетникът 2

Нови герои и още по-щури номера в АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 - Аз, проклетникът 2 / информация за филма

Despicable Me 2 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Нови герои и още по-щури номера в АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2

08.11.2012  |   синефиш.бг

Световният блокбастър на Universal Pictures и Illumination Entertainment АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ спечели зрителите през 2010 година и генерира приходи от 540 милиона щатски долара. През лятото на 2013 година се пригответе за още лудории на малките слуги от АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2.

Симпатичните жълти слуги от хитовата анимация АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2 се завръщат на голям екран, за да донесат на кино зрителите още по-голяма доза смях и лудо забавление в 3D формат. След грандиозния успех на първия филм, който се нареди сред десетте най-успешни анимационни продукции в САЩ за всички времена, екипът на лентата се заема с ново анимационно предизвикателство.

Продуцентът Крис Меледандри и неговият впечатляващ творчески екип се впускат в напълно ново комедийно анимационно приключение, в което се завръщат Гру (озвучен на български от Стоян Алексиев), момичетата и невероятно щурите слуги. На големия екран ще се появяват и няколко нови извънредно забавни героя.

След като преди няколко месеца излезе музикален трейлър към АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2, вече е налице и втори трейлър, който загатва с какви лудории ще ни забавляват малките слуги от големия екран. Видеото включва различни сцени с участието на хитрите пакостници от първия епизод на анимацията и макар че не издава много за сценария на филма, дава ясно да се разбере, че предстои да изживеем страхотно приключение в 3D формат. Една от сцените подсказва, че в кино залите редом със слугите можем да видим и извънземни, а какво ще последва от това... ще видим през лятото на 2013-та.

Гласът на Стив Карел („40-годишен девственик“) отново  ще е част от образа на симпатичния злодей Гру. Към бандата озвучаващи актьори се присъединява и Ал Пачино („Кръстникът“). И този път зад кино клапата застават режисьорите от първата част на филма Пиер Кофин и Крис Ренод, които обещават още по-забавни сцени и нелепи ситуации в компанията на жълтите герои, превърнали се в запазена марка на лентата.


 
 
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Нова телевизия
Среден резултат: 70/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg