Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела

Актьорски състав - Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела / информация за филма

Pistolet, kufar i tri smardyashti varela 2012
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Актьорски състав

10.9.2012  |   синефиш.бг
Георги Костов – режисьор, сценарист и продуцент

Завършва НАТФИЗ, като следва успоредно две специалности – „Филмов монтаж” и „Филмова режисура”. Пада си по екстремните спортове и комедийните жанрове. През 2000-та година се залавя със заснемането на късометражен филм, в който се разказва за двама неудачници. Комичният разказ е основата на бъдещия филм „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”. След неуспешно кандидатстване за НФЦ през 2010-та година, Георги Костов решава да заснеме историята в детайли и да я превърне в първата по рода си българска гангстерска комедия.

Георги Райков – оператор

Георги Райков завършва „Операторско майсторство” в НАТФИЗ през 2001-ва година, но в ,,голямото кино '' е от 2000-та година. Част от филмография са „Конан Варварина”, Hitman, “Чужденецът”, „Хиндемит” и др. Признава си, че по време на снимките на „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” е изпълнявал ролята на „лошия полицай” в екипа.

Ивайло Захариев - Красивия

Ивайло Захариев завършва „Актьорско майсторство” в НАТФИЗ през 2007-ма година. Актьор на свободна практика, участва както в класически постановки, така и в танцово-драматургични представления. Религиозен е, вярва в силата на доброто, обожава жена си Миряна. Бързо набира популярност с ролята си на Мартин в сериала по БНТ „Под прикритие”. Но първата му главна роля в киното е именно тази на Красивия в „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”. Красивия - млад, добре сложен, новия секссимвол на България... Или по-скоро красив по душа? Той е мечтата на всяка дама. Но за него си мечтаят и няколко боса от подземния свят, които искат да разкрасят още повече физиономията му.

Пламен Великов – Космонавта

Пламен Великов е сред обещаващите бъдещи комици в България. Завършва НАТФИЗ през 2000-та година. Играл е в ДТ – Ловеч и Театър Българска Армия. От есента на 2008-ма е актьор от трупата на Сатиричния театър. „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” е поредният му скок в комичните превъплъщения, този път - в ролята на Космонавта. Космонавта направо ще ви изстреля в космоса... с безумните си идеи и нестихващия си хъс да рискува живота на крехкото си тяло. Способен е да подлуди дори извънземните. Едно е сигурно – дамите не могат да му устоят, а ликът му с надпис WANTED! циркулира из подземния свят.

Георги Кадурин – Бръснача

Георги Кадурин завършва „Актьорско майсторство” във ВИТИЗ през 1981-ва година в класа на професор Гриша Островски. След това започва работа в трупата на Младежкия театър, където остава до 1993-та година. Други театри, където актьорът се е разписал, са Сатиричният театър и Театър София. В периода 1997-2006 година е директор на Младежкия театър. Част от ТВ изявите и филмографията му са Стъклен дом (2010), Забранена любов (2009), Търкалящи се камъни (1995), „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде” (2008) и др.

Бръснача има собствена бръснарница? Или е виден столичен бръснар? А може би мисълта му е остра като „бръснач”? Отговорът е някъде по средата. Защо обича да ползва остри предмети, към коя част на човешкото тяло ги насочва и какъв му е случаят ще разберете в „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”!

Рая Пеева – Блондинката

Рая Пеева е сред надеждите на новото българско кино. Учи в НАТФИЗ  специалност „Актьорско майсторство” при проф. Здравко Митков и Петър Пейков. Има опит като телевизионна водеща в MAD TV. Тази година спечели ИКАР за дебют за ролята на Алис в „Отблизо” на проф.Здравко Митков, театър „Възраждане”.

Блондинката - неустоима, сексапилна, винаги център на вниманието... и си мисли, че може да спре времето като извади батерията от часовника. С една дума – блондинка. Но дали тази блондинка отговаря на стереотипа? Може би крие виден интелект и неописуема скромност...

Асен Блатечки - Чеченеца

Асен Блатечки завършва „Актьорско майсторство” през 1996 година.
Първата му режисьорска пиеса е „Побъркани от любов“, следват „За мишките и хората“, „Смях в залата“, „Роберто Зуко“. Снимал се е в редица български и чужди продукции. Играе във филмите „Печалбата“, „След края на света“, „Мила от Марс“, „Маймуни през зимата“, в телевизионния сериал „Морска сол“, „Шивачки“ и др. През 2010 се включва във втория сезон на нашумелия български сериал „Стъклен дом“.

Чеченеца е винаги с точен мерник, кален от ветровете на Северен Кавказ, шампион по пиене на водка... Не стигат думите да го опишеш. Чеченеца си е Чеченец... Най-подходящо е под портрета му да фигурира фразата „Без думи!”. Макар и „скрита лимонка”, той може да влезе под кожата на всеки, който гледа „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”.

Тодор Доцев - Шмекера

Тодор Доцев завършва Пловдивския университет "Паисий Хилендарски"-"Синтетични сценични средства". Представления, в които участва са  "Театър на маса", "Краят на играта", "Защо не мога...", "Магическа реалност", "Едно голямо малко шоу", "Столовете", "Слугините” и др. Шмекера може да бъде открит на битпазара, на сметището и навсякъде, където може да изпадне някоя далаверка. Външно изглежда твърд, но крие нежна душа. Винаги е готов да помогне на другар в нужда. Но „опази боже” Шмекера да ти е ангел хранител!

Деян Донков – ченге

Деян Донков завършва НАТФИЗ през 1997-ма година в класа на проф. Енчо Халачев и Снежина Танковска, а после и магистърска степен при проф. Крикор Азарян. Виждали сме го често в театрите "Българска армия" и Народния театър. На театралната сцена има повече от 30 роли. За разлика от теарралния му и житейски имидж на симпатичен секссимвол, ролята му в „Пистолет, куфар и 3 смърдяши варела” е по-строга – на ченге, но не по-малко секси.

Естер Симеони – фаталната лейди

Естер Симеони учи „Актьорско майсторство” при проф.Илия Добрев (НАТФИЗ), известно време нейн преподавател по специалността е и Мери Уъркмен от Американската академия по драматично изкуство. Една година Естер е част от експерименталния танцов театър „Алма Алтер”. Участва в постановка на виенския Бургтеатър. Тя е от главните действащи лица на видеоклипа „Икар” на Лили Иванова. „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” е кино дебютът й. Фаталната жена винаги служи за вдъхновение на някой съмнителен елемент с широка душа, като Шмекера. За муза на такава двойка би послужил дори камшикът...

Проф.Илия Добрев

Проф. Илия Добрев  – актьор, режисьор, преподавател - завършва „Актьорско майсторство” в класа на  проф. Стефан Сърчаджиев и Методи Андонов при ВИТИЗ “Кр. Сарафов” 1967 г. Изиграл е над 130 роли, от които над 40 в киното и телевизията и 36 в Театър „Българска армия”. Носител е на множество театрални награди. Като всеки голям творец, той не се разделя със сцената до ден днешен, доказвайки, че публиката е неизчерпаем извор на вдъхновение и служейки за пример на учениците си. Ще го видим и в „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”!

Влади Въргала – кумът

Влади Въргала (Владислав Карамфилов) завършва НАТФИЗ със специалност актьорско майсторство в класа на проф. Стефан Данаилов. Учи и кинорежисура при Христо Христов. Влади прибавя към името си Въргала в началото на 90-те, когато стартира предаването “Ку-Ку”. Оттогава досега образът на далавераджията от “Магурата” е неизчерпаем. Той пожъна голям успех миналата година с филма си „Операция „Шменти капели”, като режисьор и продуцент.

Циганска махала, кларинети и танци до дупка... В такава ситуация ще попадне Въргала, който за малко ще отскочи от „Магурата” до покрайнините на София, за да го видим в „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”.

Дичо и Део – футболните запалянковци

Двама от най-обичаните шоумени у нас Дичо и Део също ще се появят в гангстерската комедия. Дичо е неизчерпаем източник на музика. След като се отдели от група D2, той продължава да твори с новата си група V.O.XX, с която планира албум, а последният им хит се казва „Млечният път”. Шоуменът Део е сред най-успешните водещи у нас, независимо дали става въпрос за телевизия, радио или обикновена сцена. Любовта на публиката към него го прави винаги търсено лице там, където има шоу. Дичо и Део имат песен към саундтрака на „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”, която носи името „Няма да дам”.

Макар и струящи от позитивизъм, в „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” ще видим двамата приятели в малко по-различна светлина. Вечният спор между синята и червената боя на футболния терен ще стигне до размяна на юмруци.

 
 
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Велин Манов
[+] PC Mania
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Велчо Стефанов
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
20/100
 
Нова телевизия
Среден резултат: 53/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg