Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Фантастичната четворка

ИСТОРИЯТА НА 4-КАТА - Фантастичната четворка / информация за филма

The Fantastic Four 2015
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ИСТОРИЯТА НА 4-КАТА

06.8.2015  |   синефиш.бг
Подобно на много съвременни изобретатели и гении, Рийд Ричардс има скромен произход. На 12-годишна възраст той с часове се труди в гаража на доведения си баща в предградието Ойстер Бей, Лонг Айлънд, Ню Йорк.

Там младият изобретател проектира уникално устройства за телепортиране на материя, сглобено от отпадъци от двора на съученика му, Бен Грим. „Киматичната совалка на материя“ с големина на маса може да транспортира предмети от едно място на друго.

Четири години по-късно на гимназиалното научно изложение иновацията на Рийд предизвика интерес у д-р Франклин Сторм, декан на института Бакстър, който се е посветил да отсява и развива най-добрите новаторски идеи на студентите.
Д-р Сторм пита младият мечтател дали иска да бъде част от неговата елитна група брилянтни студенти. Рийд се премества в Ню Йорк и се присъединява към програмата Бакстър, където помага за разработването на совалка, която работи с неговата иновативната технология.

Една нощ Рийд решава да тества устройството си, което никога не е използвано върху човешки същества. Той привлича приятеля си от детството Бен Грим, сина на д-р Сторм - Джони Сторм и състудента си от Бакстър Виктор фон Дуум да пътуват с него към друго измерение, което прилича на ранната Земя - планета, пълна с природни енергийни ресурси, които имат неограничен потенциал за тези, които могат да го контролират.

За съжаление мисията на любителските астронавтите се проваля и води до експлозия. Рийд, Джони и Бен са сериозно ранени, заедно със Сю Сторм, осиновената дъщеря на д-р Сторм, която е останала в лабораторията. А Виктор изчезва.

Заради инцидента в Бакстър правителството бързо премества четиримата младежи в свръхсекретно съоръжение, известно като Зона 57, където в продължение на три години ги държат за да ги стабилизират, изследват и анализират.
Рийд, Джони, Сю и Бен започват да проявяват уникални физически състояния, които им предоставят невероятни способности: Рийд може да разтегля тялото си в невероятни форми; Джони се самозапалва в огън; Сю може да бъде невидима и да създава мощни силови полета; а Бен се трансформира в двуметрово каменно създание.

Докато политическият и военно-промишлен елит във Вашингтон се опитва да извлече полза от тези фантастични сили, четворката се обединява, за да се приспособи към новите си способности и, в крайна сметка, се опитва да спаси Земята от загадъчна и мощна сила.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg