Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

G.I. Joe: Ответен удар

Дуейн „Скалата” Джонсън се присъединява към Брус Уилис в G.I.Joe: Ответен удар - G.I. Joe: Ответен удар / информация за филма

G.I. Joe: Retaliation 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Дуейн „Скалата” Джонсън се присъединява към Брус Уилис в G.I.Joe: Ответен удар

25.4.2012  |   синефиш.бг
Новият трейлър на филма беше представен по време на Cinema Con – най-голямото събитие в света, което среща представители на кино индустрията. През последните дни Лас Вегас се превърна в притегателен център за професионалистите в киното с провеждането на фестивала Cinema Con.

По време на събитието, една от най-харизматичните екшън звезди от големия екран, която ще видим този юни в мащабната продукция G.I.Joe: Ответен удар, получи признание за своята работа в киното. В понеделник Дуейн „Скалата” Джонсън, който се присъединява към Брус Уилис в очаквания от феновете филм, получи наградата на фестивала „Екшън актьор на годината”. Новият трейлър, който беше представен по време на Cinema Con, разкрива каква е връзката между персонажите на Уилис и Джонсън. Roadblock (Джонсън) събира ново ядро на екипа G.I.Joe, което включва Лейди Джей (Адриане Палили), Мишката (Джоузеф Мазело), Флинт (Д. Дж. Котрона) и разбира се Snake Eyes (Рей Парк). G.I.Joe се активират след като разкриват, че самият президент на САЩ (Джонатан Прайс) е обявил отряда за заплаха за сигурността на страната и го е заменил със злите сили на КОБРА.

Последният член на новия екип G.I.Joe е самият Джо Колън, създател на отряда. G.I.Joe: Ответен удар е продължение на излезлия през 2009 г. “G.I. JOE: Изгревът на кобра”. Продуценти на филма са Лоренцо ди Бонавентура и Брайън Голднър, режисурата е поверена на Джон Чу. В него освен Брус Уилис и Дуейн Джонсън на екран ще видим Чанинг Тейтъм, RZA, Д. Дж. Котрона, Бюнг-хун Лий, Ейдриан Палики, Рей Парк, Джонатан Прайс, Рей Стивънсън. За новия трейлър Дуейн „Скалата” Джонсън споделя в интервю по време на фестивала: „Екипът се е справил невероятно. Във видеото изглеждаме силни и доминиращи. Специалните ефекти са удивителни, а историята е наистина жизнена със сблъсъка на два свята – този на дисциплинираната армия и фантастичния свят на изключителните с уменията си нинджи.”

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg