Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Храбро сърце

Любопитно за филма: - Храбро сърце / информация за филма

Brave 2012
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Любопитно за филма:

16.7.2012  |   Press Release
• Режисьорът Марк Андрюз е участвал като супервайзор по сценария във филмите на Disny / Pixar "Рататуй" и "Феноменалните", и е номиниран за "Оскар" като съсценарист и сърежисьор на късометражния филм на Pixar "Човекът оркестър". Той е също така съсценарист и режисьор на втория екип на друга продукция на Disney "Джон Картър: Между два свята". Режисьорът Бренда Чапман е режисирала анимацията на Dream Works "Принцът на Египет" и е била супервайзор на сценария на класиката на Disney "Цар Лъв". Продуцентът Катрин Сарафиън е продуцирала късометражния филм на Pixar “Lifted” и е била директор по продукция на "Феноменалните".

• Актрисата Кели Макдоналд, която озвучава Мерида в оригинал, играе ролята на Маргарет Шрьодер в сериала на HBO "Престъпна империя" и духът на Рейвънклоу, Сивата дама в "Хари Потър и даровете на смъртта: част 2". Участва и във филмите "Няма място за старите кучета", "Госфорд Парк" и "Трейнспотинг".

• Участващата във филмите "Мъже в черно 3" и "Хари Потър и даровете на смъртта: част 2" Ема Томпсън е носителка на "Оскар" за женска роля /"Хауърдс Енд"/ и за сценарий /"Разум и чувства"/, чието най-скорошно участие е като изпълнителка, сценарист и изпълнителен продуцент в "Завръщането на бавачката Макфий".

• Най-скорошната изява на шотландския комик Били Конъли е като разказвач в късометражната анимация на Дисни "Балада за Неси", участва и в "Пътешествията на Гъливер".

 
 
[+] PC Mania
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Велчо Стефанов
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Нова телевизия
[+] dnes.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Петя Славова
Среден резултат: 70/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg