Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Аз съм номер четири

Първи кадри от свръхестествената фантастика „Аз съм номер четири” - Аз съм номер четири / информация за филма

I Am Number Four 2011
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Първи кадри от свръхестествената фантастика „Аз съм номер четири”

06.10.2010  |   синефиш.бг
Майкъл Бей е продуцент на лентата, проект на студиото на Стивън Спилбърг DreamWorks

Продуцентът на „Армагедон” и „Пърл Харбър” Майкъл Бей, ни представя нов вид екшън-фантастика с последната си продукция „Аз съм номер четири”, чийто първи трейлър и кадри от филма са вече факт.

Режисьор на фантастичния екшън е Ди Джей Карузо („Трансформърс”, „Дистърбия”), а в актьорския състав се отличават имената на новоизгряващата холивудска звезда Алекс Петифър, красивата Диана Аргон („Герои”, „Вероника Марс”), Тимъти Олифант („Да изчезнеш за 60 секунди”), както и познатата ни от „Чиракът на магьосника” млада актриса Тереза Палмър.

Трима са мъртви. Той е номер четири. Необикновен младеж на име Джон Смит (Алекс Петифър), който е беглец и се опитва да се изплъзне на безскрупулните преследвачи, изпратени да го унищожат. Сменяйки самоличността си, той се премества от град на град заедно със своя пазител Хенри (Тимъти Олифант). Джон винаги е новото хлапе в града, чието минало остава в сянка. В малко градче в щата Охайо, което сега е негов дом, Джон преживява събития, които променят живота му – среща първата любов (Диана Аргон), открива нови способности и силна връзка към други млади хора, които споделят неговата невероятна съдба.

Филмът е базиран на популярния едноименен роман на авторите Джеймс Фрей и Джоби Хюз, пишещи под общия псевдоним Питъкъс Лор. Книгата, която ще бъде на българския пазар от издателство Колибри, разкрива напрегнати ситуации, неочаквани обрати, приключения и романтика – всички съставки са преплетени, за да се получи една истинска история, която ще ни завладее и в киносалоните.

Издателите ни разкриват още малко от сюжета на романа - номер четири е един от деветима лорианци, които напускат планетата си заедно със своите Пазители, за да се спасят от нападението на вражеската планета Могадор. Те са единствените оцелели и са разпръснати по Земята, без никой от тях да знае самоличността и местонахождението на останалите - предпазна мярка срещу воините от Могадор, които няма да се спрат пред нищо, докато не ги унищожат. Времето притиска преследвачите, защото всеки един от лорианците развива свръхестествени дарби, които ще бъдат решаващи в битката със злото, което не смята да се ограничи само до унищожението на Лориен. Следващата стъпка е Земята, където никой не е в безопасност.

Книгата излиза на български език на 31 януари 2011, а българската и световна премиера на „Аз съм номер четири” е на 18 февруари 2011г. До тогава повече интересна информация и новини около заглавието, може да прочетете на официалната Фейсбук страница на филма на адрес www.facebook.com/AzSamNomer4.

 
 
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Жени Монева
[+] сп. Бела
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Ивайло Петков
[+] списание Мода
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Траян Коянков
Среден резултат: 63/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg