Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Свободни птици

ЗА ГЕРОИТЕ - Свободни птици / информация за филма

Free Birds 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЗА ГЕРОИТЕ

05.11.2013  |   синефиш.бг
РЕДЖИ е умен, забавен и свободомислещ пуяк, чийто удобен живот като "Помилваната пуйка" е прекъснат от Джейк, неумолимия и леко заблуден основател на Фронта за освобождение на пуйките. Чрез тяхното приятелство, Реджи научава кой е и какво точно означава да си част от ятото.

ДЖЕЙК
има мисията да спаси всички пуйки на света... и нищо няма да му попречи, особено Реджи. Изпълнителният продуцент Арън Уилсън обяснява "Джейк е фанатик. Великия пуяк заповядва на Джейк да спре Деня на благодарността, и Джейк ще го направи, каквото и да става."

ДЖЕНИ е красивата, находчива и смела дъщеря на вожда Широка човка; тя също така се оказва и любовта на живота за Реджи. Докато връзката между Реджи и Джени се разраства, двамата взаимно си отварят очите - Реджи се научава да бъде част от нещо по-голямо, а Джени вижда какъв е животът извън ятото. "Реджи отвежда Джени на пътешествие, на каквото никой друг пуяк не би могъл да я отведе," обяснява изпълнителният продуцент Арън Уилсън. "Тя остава напълно изумена, откривайки колко голям е светът и коя е тя в него."

СТИВ е Системата за Транспортиране на Индивиди във Времето - машината на времето, която отвежда Джейк и Реджи в 1621-ва г. "Но СТИВ не е само машина на времето," казва изпълнителният продуцент Арън Уорнър. "В много отношения, той е съвестта на Реджи. Той помага на Реджи да осъзнае на какво е способен, и го прави по саркастичен и много забавен начин."

МАЙЛС СТАНДИШ, разбира се, е исторически герой. Той е доста известен с множеството си постижения в този период. В нашата история, той е експерт по залавянето на пуйки, известен като "Великия ловец на пилигримите". Но точно тези пуйки се оказват голямо предизвикателство за него и в крайна сметка го подлудяват. "Беше важно да запазим героя сериозен и гаден," казва режисьорът и сценарист Хейуърд. "Той е може би единственото сериозно нещо във филма."

ВОЖДЪТ ШИРОКА ЧОВКА е величественият водач на дивите пуйки, живеещи през 1621-ва г. Лидер по рождение, със силно присъствие, той е готов на всичко, за да защити ятото, особено Джени и Рейнджър, тъй като е техен баща.

 
 
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Велин Манов
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Нова телевизия
Среден резултат: 65/100

 
Cinefish.bg Cinefish.bg