Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Здрач: Зазоряване - част 1

първи снимки - Здрач: Зазоряване - част 1 / информация за филма

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 2011
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

първи снимки

29.4.2011  |   синефиш.бг
От студиото Summit Entertainment дадоха старт на рекламната кампания на един от най-очакваните филми на 2011-та година - четвъртата част от хитовата поредица “Здрач”, чието официално заглавие е “Здрач: Зазоряване - част 1”.

На страницата си в интернет, американското списание Entertainment Weekly публикува ексклузивни нови снимки от предстоящата продукция, в която ще видим актьорите Робърт Патинсън, Кристен Стюарт и Тейлър Лаутнър, които отново се превъплъщават в ролите на Едуард Кълън, Бела Суон и Джейкъб Блек. За радост на феновете на филмовата поредица, на кадрите могат да бъдат видени всички главни герои, намиращи се в няколко различни ситуации.

Здрач: Зазоряване - част 1

За разлика от първите три продукции, “Здрач: Зазоряване” ще бъде разделен на две части: “Здрач: Зазоряване: част 1” и “Здрач: Зазоряване: част 2” – първия филм ще тръгне по кината в края на тази година, а втория една година по-късно. Cюжетът на първата част отново ще разкаже за препятствията пред които се изправят Бела, Едуард и Джейкъб.

След сватбата си, Бела и Едуард заминават за красивия Рио де Женейро, където се отдават изцяло на чувствата си. Малко след това, Бела разбира че е бременна и след почти фаталното раждане, Едуард изпълнява желанието й да бъде безсмъртна.

Здрач: Зазоряване - част 1

Но появата на дъщеря им, Ренесме Кълън, предизвиква серия от събития, които изправят целия клан Кълън и техните съюзници срещу безмилостните вампири от клана Волтури. Действията на двете враждуващи страни довеждат до епична и безмилостна финална битка.


Продуцентът на “Здрач: Зазоряване - част 1”, Уик Годфри (“Пришълецът срещу хищникът”), наскоро заяви, че филма ще бъде много по-зрял от първите три ленти:

Годфри: “Искаме публиката да бъде възможно най-съпричастна към емоционалното пътуване на Бела, преди и след като се превърне във вампир. Ще отделим достатъчно време и на Джейкъб и неговата дилема. Сюжетът ще се разшири и всеки герой ще бъде представен по правилния начин. Бела и кланът Кълън са съсредоточени върху нейната бременност, но това не значи че няма други важни събития. Историята ще прескача между случващото се с Бела и случващото се с Джейкъб. Като цяло, “Здрач: Зазоряване - част 1” е една много по-зряла продукция и това ще се усети.”

Относно раждането на Ренесме Кълън, описано по доста натуралистичен начин в книгата, звездата на поредицата, Кристен Стюарт, заяви:

“Заснехме всичко, но не знам точно кои кадри ще бъдат използвани във финалната версия на филма. Това което мога да Ви кажа е, че сцената ще бъде много ефективна и въздействаща. Но в никакъв случай няма да бъде прекалено жестока и шокираща.”

Здрач: Зазоряване - част 1

Режисурата на последните две части на “Здрач” бе поверена на носителя на “Оскар” Бил Кондън, известен с работата си върху хитовите продукции “Мечтателки” и “Чикаго”. Преди няколко дни, Кондън разкри, че снимките на двете части, по които се работеше едновременно, вече са приключили.


Адаптараният сценарий на “Здрач: Зазоряване - част 1” е написан от Мелиса Розенбърг (сериала “Кварталът на богатите”), по идея на писателката Стефъни Майър. Продуценти на филма, освен Уик Годфри, са Марк Моргън (“Сватбеният агент”) и Уилям Бенерман (“Мостовете на Медисън”).

В момента, режисьора Бил Кондън работи по монтажа на филмите, а от студиото Summit Entertainment заявиха, че феновете могат да очакват “много нови изненади в следващите няколко седмици”.

Световната премиера на “Здрач: Зазоряване - част 1” ще се състои на 18-ти ноември тази година, а втората част, “Здрач: Зазоряване - част 2”, тръгва по екраните от 16-ти ноември 2012-та.

 
 
[+] movies.bg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Антон Терзиев
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
80/100
 
Велин Манов
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Нова телевизия
Среден резултат: 60/100

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg