Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отстреляй бившата

Кастингът - Отстреляй бившата / информация за филма

The Bounty Hunter 2010
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Кастингът

22.3.2010  |   синефиш.бг

„Голям фен съм на Дженифър Анистън, както и на Джерард Бътлър.”, казва продуцентът Нийл Мориц. „Винаги съм искал да ги гледам заедно и когато ми изпадна сценария, реших че е дошъл момента за това.

Тенант е съгласен с него. Той вярва, че за да се получи добър филм, не е толкова важно известността на актьора, а химията която се получава по време на снимки между самите актьори. „Джерард е перфектния Майло, защото гледа мръснишки, а е и много забавен, а Дженифър, натрупала голям опит от „Приятели”, по нищо не му отстъпва. Да ги гледаш как играят двамата е като да гледаш някое готино разиграване на тенис на корт между добри играчи.”
 „Дженифър Анистън е красива, чаровна и свободолюбива жена, точно като героинята си във филма.”, продължава Мориц. „Търсихме актриса, която не просто да е добра комедийна актриса, но също така да излъчва сила и в същото време да е крехка и уязвима. Мисля, че Дженифър прекрасно се въплъти в образа на Никол.”  А Бътлър добавя: „Джен носи плам, сексапил, твърдост и сила – всичко, от което Никол се нуждае, за да бъде първокласен репортер.”

Друг персонаж във филма е Стюарт, милият колега на Никол, който е в влюбен в нея до уши. Ролята се изпълнява от Джейсън Судеикис. „Той копнее за нея. Тя е единствената жена за него и той е единствения мъж за нея, поне така си мисли.”, обяснява Судеикис.

Бътлър казва за своя колега: „Героят му по сценарий е много смешен тип, но в изпълнение на Джейсън става още по-смешен. Никога не знаеш как би реагирал в дадена ситуация, което прави нещата страшно забавни. Например, ако трябва да изиграем сцена, в която да насоча писолет към него, аз не знам дали той ще припадне, дали ще захапе дулото на пистолета или ще ме нападне.”

Судеикис също е много радостен от факта, че ще работи с Бътлър и Анистън. „Когато прочетох сценария и разбрах, че героят ми е влюбен в Дженифър си помислих: „Това е лесно! Аз съм влюбен в нея от 15 години. Няма да е трудно да го изиграя.”, смее е се актьорът. „Странното е, че съм фен и на Джерард от 15 години, много преди да стане известен.”
Друг ексцентричен образ е Кити Хърли, майката на Никол, изиграна от Кристин Барански. Кити по-скоро се вълнува от това, дали дъщеря й ще се събере отново с бившия си съпруг, отколкото да слуша проблемите й със съда.

КАК СЕ ПРАВИ ЕКШЪН-КОМЕДИЯ

Въпреки че в „Отстреляй бившата” има много романтични елементи, кинодейците решават, че екшън елементите ще бъдат също толкова много. За Джерард Бътлър, който има голям опит в този жанр, беше ясно че сам ще си прави каскадите, долкото му е възможно, разбира се. „Всички от екипа се изправяхме на нокти, когато звездата решаваше да направи някой страшен номер, като например да скочи от покрива на сграда. Но Джери го правеше.”, казва режисьорът. „Удрях се в хора, тичах нагоре-надолу по стълбища, катерих се по стълби, скачах от покриви. Може би направих над 40 опита с падане и претъркулване по земята.”, казва актьорът.

Мориц добавя: „Очевидно Джери беше много добре обучен и натрупал опит в бойни сцени и разни други акробатични номера от предишни филми, като „Триста”. Така че за него бях сигурен, че ще се справи чудесно. Учудващо е, че Дженифър се справи не по-зле от него и с готовност му партнираше във всички опасни сцени.”

„Досега не бях играла във филм с толкова много екшън.”, споделя Анистън. „Бях натъпквана в багажник, тичах километри наред на 10- сантиметрови токчета, цялата бях покрита в мръсотия. Освен това имаше много престрелки, надпревара с коли и катастрофи. А и натрупах голям опит с белезниците, тъй като ме закопчаваха с белезници къде ли не. Беше много забавно.”


 
 
[+] в-к 168 часа
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Велин Манов
[+] Хоризонт - БНР
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Жени Монева
[+] сп. Бела
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
70/100
 
Ивайло Петков
[+] Деян Статулов
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
50/100
 
Нова телевизия
[+] списание Мода
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
60/100
 
Траян Коянков
Среден резултат: 58/100

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg