Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Тайният живот на Уолтър Мити

Фотограф от края на света - Тайният живот на Уолтър Мити / информация за филма

The Secret Life of Walter Mitty 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Фотограф от края на света

11.12.2013  |   синефиш.бг
За всички свои фантазии да се превърне в герой, Уолтър Мити има реален пример: известният фотограф на списание LIFE Шон О‘Конъл - загадъчен авантюрист със статут на рок звездата на фотографския свят, който е известен с непреклонната си отдаденост да преследва една история, независимо от цената. Най-подходящ за тази роля на мистериозна икона изглежда носителят на Оскар® Шон Пен.

„Шон О‘Конъл човек, който представлява творческата почтеност и той трябваше да притежава невероятно присъствие, което публиката да усети незабавно, когато накрая Уолтър го среща. Ето защо Шон Пен наистина беше първият ми избор, понеже в живота той въплъщава всичко това за мен". - казва Бен Стилър .

Стилър също така има желание да покаже Пен в светлина, която не е характерна за водещия драматичен актьори на цяло едно поколение. „Всъщност Шон има наистина страхотно чувство за хумор, - отбелязва Стилър, - което смятам, че не се демонстрира често в работа му, така че беше забавно да му дам шанс да направи нещо различно."

Продуцентът Стюарт Корнфелд добавя: „Шон О‘Конъл притежава определен вид мистериозност, както и самият Шон Пен. Това, което бе невероятно в неговото изпълнение и в начина, по който е описан персонажа е, че когато най-накрая Уолтър се среща със Шон, той е всичко онова, което Уолтър е търсил, но в същото време е напълно различен. За всички нас бе изключителна привилегия да наблюдаваме играта на Шон в тази сцена."

Към актьорския екип на филма се присъединяват Катрин Хан в ролята на сестрата на Мити; комикът Патън Осуалд като eHarmony-съветник на Мити; Алафар Дари Алафсун като нетипичния исландски пилот; и истинската екранна легенда в ролята на майката Мити – носителката на Оскар® Шърли Маклейн.

 
 

Снимки

 

Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria
Опасни шматки Опасни шматки Opasni shmatki
Заешка Академия Заешка Академия Rabbit Academy: Mission Eggpossible



 
Cinefish.bg Cinefish.bg